Ronaldo'nun ablasından Van Dijk'a yaylım ateşi!

03.12.2019 - 12:29 | Son Güncellenme: 03.12.2019 - 12:29

Ronaldo'nun ablasından Van Dijk'a yaylım ateşi!

Lionel Messi'nin 6. kez Altın Top ödülünü kazandığı geceye Virgil van Dijk'ın Ronaldo ile ilgili gelen bir soruya verdiği cevap damga vurdu. Bu yanıta sinirlenen Ronaldo'nun ablası Katia, Hollandalı yıldıza verdi veriştirdi. İşte detaylar...

Dün akşam 64. kez düzenlenen Altın Top Ödül Töreni'nde Lionel Messi kariyerinde 6. kez bu ödülün sahibi oldu. Oylamayı üçüncü sırada bitiren Cristiano Ronaldo geceye katılmazken ikinci Van Dijk'ın onun hakkında söylediği söz büyün yankı buldu.

Van Dijk bir gazetecinin, "Ronaldo bugün gelmiyor. Rakiplerinin birinin azaldığını düşünüyor musun?" şeklindeki sorusuna, "O gerçekten rakip miydi?" cevabını vermişti. 

Bu yanıta çok sinirlenen Ronaldo'nun ablası Katia şu ifadeleri kullandı:

"Şimdi sevgili Virgil, Ronaldo senin gittiğin yoldan çoktan gitti ve binlerce kez geri geldi. Benim sevgili Virgil'im, Ronaldo senin yıllarda oynayıp henüz lig şampiyonluğu yaşayamadığın ligde üç kez şampiyon oldu. Senin oynadığın ülkenin en iyi futbolcusu ve en skoreriydi Virgil. Bu arada bunları yaparken senden gençti. Sonra sevgili Virgil, Ronaldo başka liglere gitti ve tarihin en iyi futbolcusu oldu. Real Madrid sana bir şey ifade ediyor mu Virgil? Belki ediyordur çünkü, Cristiano'nun da oynadığı bu takım sizi Şampiyonlar Ligi finalinde mağlup etti. Ayrıca Ronaldo bu kupayı 5 kez kazandı. Ve Ronaldo ile arkadaşları sizin 'portakalı' UEFA Uluslar Ligi finalinde dağıttı. Bu ağır mı geldi? Sana acıyoruz. ve sevigli Virgil, Ronaldo kariyerinin bu en az başarılı olduğu döneminde senden daha fazla kupa kazandı. Mükemmel, değil mi? Şimdi Virgil önce önemli kupaları kazanmaya başla, sonra konuşalım. Bunlardan önemli sayıda kazandığın anda Cristiano ile aynı masada oturabilirsin. Bana göre Cristiano şu anda ve her zaman dünyanın en iyi futbolcusu olacak."

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler