Al Nassr, Keylor Navas'ı Transfer Etmek İstiyor

İsa Kethüda
16.01.2023 - 16:55 | Son Güncellenme: 16.01.2023 - 17:16

Transfer haberleri... Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katan Suudi Arabistan ekibi Al Nassr, PSG'den kaleci Keylor Navas'ı da transfer etmek istiyor...

Al Nassr, Keylor Navas'ı Transfer Etmek İstiyor

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al Nassr, Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'dan sonra bir oyuncuyu daha kadrosuna katmak üzere.

David Ospina sakatlandı

Suudi Arabistan Ligi 13. hafta karşılaşmasında deplasmanda Al Shabab ile 0-0 berabere kalan Al Nassr'da kaleci David Ospina karşılaşmada sakatlanmıştı.

6 hafta yok

Kulüpten yapılan açıklamada başarılı kalecinin dirsek kemiklerinin birinde kırık tespit edildiği ve yaklaşık 6 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. 

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus taraftarı duydu... Arda Güler gerçekleri
Habere Git

Al Nassr, Keylor Navas'ı istiyor

Ospina'nın sakatlığı sonrası kaleci arayışına giren Al Nassr kulübü, bir dönem Real Madrid'de Ronaldo ile beraber forma giyen ve şu anda bonservisi Fransız devi Paris Saint-Germain'de olan Keylor Navas'ı transfer etmek istiyor.

Görüşmeler başladı

Suudi Arabistan basınında yer alan haberlere göre, Al Nassr kulübünün 36 yaşındaki Kosta Rikalı kaleci ile görüşmelere başladığı belirtildi.

Bu sezonki performansı

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden tecrübeli kaleci bu sezon PSG'de sadece 1 maçta forma giydi.

İlgini Çekebilir
Şok ayrılık! İlhan Palut görevden alındı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler