Dietmar Hamann: ''Ronaldo'nun Fas'ı tebrik edecek onuru bile yoktu"

Ali Bozkurt
16.12.2022 - 12:52 | Son Güncellenme: 16.12.2022 - 13:15

Alman futbolunun efsane isimlerinden Dietmar Hamann, Fas'ın Dünya Kupası'nda Portekiz'i eledikten sonra gözyaşlarıyla soyunma odasına giden Ronaldo'yu sert eleştirdi.

Dietmar Hamann: ''Ronaldo'nun Fas'ı tebrik edecek onuru bile yoktu"

AJANSSPOR HABER

Almanya Milli Takım eski oyuncusu ve yorumcu olan Dietmar Hamann, RTEsoccer canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Hamann, yaptığı açıklamalarıyla Portekizli dünya yıldızı  Cristiano Ronaldo'yu sert şekilde eleştirdi. İşte Hamann'ın açıklamaları ve detayları...

''Tebrik edecek onuru yok''

RTÉ Soccer kanalında Dünya Kupası'nı yorumlayan Dietmar Hamann, Ronaldo'nun onuru olmadığını söyledi. Hamann, "Bir hafta kadar önce sahayı terk eden ve en büyük yıldızlardan biri olan Ronaldo'nun tarihi bir zafere imza atan Fas'ı tebrik edecek onuru bile yoktu" dedi.

İşte o konuşma

Ronaldo, ağlayarak gitti

Futbol kariyerinde son defa Dünya Kupası'nda mücadele eden yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo, Fas'a karşı alınan 1-0'lık mağlubiyet sonrası hayalini kurduğu Dünya Kupası'na veda etmek zorunda kaldı. Yıldız oyuncu maç sona erer ermez gözyaşlarıyla soyunma odasına gitti.

Sosyal medya hesabından paylaşım yaptı

Portekiz'in Fas'a elenmesinden hemen sonra Ronaldo, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Ronaldo, "Portekiz ile bir Dünya Kupası kazanmak kariyerimin en büyük ve en tutkulu hayaliydi. Neyse ki Portekiz de dahil olmak üzere uluslararası alanda birçok kupa kazandım. Ülkemizin adını dünyanın zirvesine yazdırmak en büyük hayalimdi. Bunun için savaştım. Bu rüya için çok mücadele ettim" dedi.

İlgini Çekebilir
Ronaldo'yu yedek bıraktı, koltuğundan oldu!
Habere Git

Madrid'de antrenman yapıyor

Real Madrid'in antrenmanlarını yaptığı tesisten özel bir alanında Portekizli yıldızın yeni sezona hazırlandığı iddia edildi. İspanyol ekibinden özel izin alan Ronaldo, eski takımının tesislerinde yeni sezona hazırlıklarını sürdürüyor. Yıldız oyuncu devre arasına kadar kulüpsüz olarak tek başına çalışmalarını sürdürecek.

Milyonluk teklif aldı

Manchester Unired ile sözleşmesini fesheden yıldız oyuncu Ronaldo, Suudi Arabistan'dan milyonluk teklif aldı. Suudi Arabistan takımı Al Nassr, yıldız oyuncuya 2.5 yıllık sözleşme sundu. 2.5 yıl sözleşmede ise 50 milyon Euro imza parası verirken yıllık 200 milyon Euro maaş teklifi iletildi.

Marca muhabiri Jose Felix Diaz, GOAL'e anlaşmanın kesin olduğunu ve Portekizli yıldızın Dünya Kupası sona erdikten sonra sözleşme imzalamak için Riyad'a uçacağını söyledi.

Senin için hazırladığımız haberler