Merih Demiral, Cristiano Ronaldo'nun İmzalı Formasını Depremzedelere Bağışlıyor

Akın Ungan
07.02.2023 - 20:17 | Son Güncellenme: 07.02.2023 - 23:18

Merih Demiral, Juventus'tan takım arkadaşı Cristiano Ronaldo'nun imzalı formasını açık artırmaya çıkarıyor. Elde edilen gelir, depremzedelere bağışlanacak.

Merih Demiral, Cristiano Ronaldo'nun İmzalı Formasını Depremzedelere Bağışlıyor

AJANSSPOR HABER

Geçtiğimiz sabah 04.17'de meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki deprem, merkezi Kahramanmaraş ve 10 ilde etkisini hissettirdi. Çok sayıda bina yıkılırken, birçok vatandaş enkaz altında kaldı. Afet bölgesindeki arama kurtarma çalışmaları sürerken, yardım kampanyaları da hız kesmeden devam etti.

Merih Demiral'dan depremzedelere destek

Daha önce sanatçı Haluk Levent'in deprem bölgesi için başlattığı bağış kampanyasına 1 milyon TL'lik destekte bulunan milli futbolcu Merih Demiral, afet bölgesine olan yardımına devam etti.

Ronaldo'nun imzalı formasını depremzedelere bağışlıyor

Merih Demiral, Serie A ekiplerinden Juventus'ta beraber forma giydiği dünyaca ünlü süperstar Cristiano Ronaldo'nun imzalı formasını açık artırmaya çıkaracağını duyurdu. Genç futbolcu, Portekizli yıldızın formasından elde edilecek gelirin depremzedelere yardım için kullanılacağını açıkladı.

İlgini Çekebilir
Merih Demiral'dan depremzedeye 1 milyon
Habere Git

Sosyal medyadan duyurdu

Merih Demiral, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Az önce Cristiano ile konuştum. Türkiye'de yaşananlara çok üzüldüğünü söyledi. Ronaldo'nun koleksiyonumdaki imzalı formasını açık artırma usulüyle satışa çıkarıyoruz" dedi.

Merih Demiral, açıklamasının devamında ise "Açık artırmadan elde edilecek gelirin tamamı deprem bölgesinde kullanılmak üzere Ahbap'a bağışlanacaktır" ifadelerini kullandı.

Bonucci'den de destek

Merih Demiral'ın Juventus'tan bir diğer eski takım arkadaşı Leonardo Bonucci'de, Ahbab'a bağışlanacak açık arttırma için imzalı bir forma yolladı.

Dybala'da formasını yolladı

Senin için hazırladığımız haberler