Cristiano Ronaldo, Suudi Ekibi Al Nassr İle Transfer Görüşmesinde

Ali Bozkurt
22.12.2022 - 01:00 | Son Güncellenme: 22.12.2022 - 01:16

Dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, transfer görüşmesi yapmaya giderken görüntülendi. İddialara göre yıldız oyubcu Suudi Arabistan kulübü Al Nassr ile görüştü.

Cristiano Ronaldo, Suudi Ekibi Al Nassr İle Transfer Görüşmesinde

AJANSSPOR HABER

Portekiz Milli Takımıyla Katar'da Dünya Kupası'na hazırlanırken İngiliz ekibi Manchester United ile yollarını ayıran dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'nun yeni adresi Suudi Arabistan oluyor. Portekizli yıldız kendisine gelen dev teklifi değerlendirmek için transfer görüşmesine gittiği iddia edildi. Detaylar...

Ronaldo, Suudi Arabistan'a gitti

Foot Mercato, Ronaldo'nun Suudi Arabistan'a transfer görüşmelerine giderken çekilmiş fotoğrafını yayınlayarak yıldız oyuncunun kendine Al Nassr'dan gelen teklifi görüşmek için Suudi Arabistan'a gittiğini iddia etti.

Ronaldo'ya dev teklif geldi

Foot Mercato'ta yer alan habere göre, Suudi Arabistan'nın Al Nassr kulübü 2025 yılına kadar yıllık 200 milyon euro değerindeki teklifini dünya yıldızına tekrardan ileterek teklifini yineleceğini duyurdu. Yıldız oyuncu ise kendisine gelen en yüksek teklifi değerlendirmeye aldı. 

İlgini Çekebilir
Flaş transfer! Messi başa sarıyor! Ronaldo'nun izinden...
Habere Git

''Ronaldo bize önerildi''

AS'a konuşan Eintracht Frankfurt CEO'su Axel Hellmann ise "Cristiano Ronaldo bize önerildi. Aslında, Şampiyonlar Ligi'nde oynayan tüm takımlara önerildiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 

''Avrupa'da oynamak istiyor''

Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan ekibinin servet değerindeki teklifini değerlendirme altına almasına rağmen Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takımdan transfer teklifi beklediği iddia edildi. Yıldız futbolcu kendisini Avrupa'da tutmak istiyor.

Real Madrid ile antrenmanlarda

Dünyaca ünlü yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo, 2022 Dünya Kupası'na veda ettikten sonra eski takımı Real Madrid'in tesislerine gelerek takımla antrenmanlara başladı. 37 yaşında  sürpriz bir karara imza atmıştı. 37 yaşındaki yıldız futbolcu, antrenman yapmak için Real Madrid yönetimiyle görüşme gerçekleştirdi. Yönetimin kabul etmesinden sonra takımla antrenmanlara çıkmaya başladı.

İlgini Çekebilir
Ronaldo pes etmiyor! 2026'yı bekliyor
Habere Git

701 gol ve 223 asist yaptı

Kariyeri boyunca üst seviyeli liglerde ve takımlarda forma giyen Portekizli yıldız oyuncu için bu zamana kadar toplam 247 milyon Euro bonservis bedeli ödendi. Ronaldo, bu zamana kadar oynadığı 949 karşılaşmada 701 gol atarken 223 asist yapma başarısı elde etti.

En fazla Real Madrid forması giydi

Portekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo, futbolculuk kariyerinde en fazla formasını giydiği takım Real Madrid oldu. İspanyol ekibinde forma giydiği sezonlarda ise toplam 438 karşılaşmada oynadı ve 450 gol atıp 131 asist yapma başarısı elde etti. Ronaldo, Manchester United formasıyla 346 karşılaşmada 145 gol atıp 64 asist yaparken Juventus formasıyla 134 karşılaşmada ise 101 gol atıp 22 asist yapma başarısı gösterdi. Yıldız oyuncu Sporting CP'de ise 31 karşılaşmada forma giydi ve 5 gol atıp 6 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler