Christian Eriksen'den Çarpıcı Ronaldo Açıklaması: ''Gidişi Unutulacak''

Ali Bozkurt
28.12.2022 - 20:12 | Son Güncellenme: 28.12.2022 - 20:20

Manchester United oyuncusu 30 yaşındaki oyuncusu Christian Eriksen, Cristiano Ronaldo’nun takımdan ayrılışının birkaç maç sonra unutulacağını söyledi. Detaylar...

Christian Eriksen'den Çarpıcı Ronaldo Açıklaması: ''Gidişi Unutulacak''

AJANSSPOR HABER

İngiliz futbol kulübü Manchester United’ın Danimarkalı oyuncusu Christian Eriksen yeni açıklamaları ile dikkat çekti. 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Ronaldo’nun takımdan ayrılmış olmasının bir süre sonra unutulacağını söyledi.

''Ronaldo ile nasıldı unutacaklar''

Manchester United’ın orta saha oyuncusu Christian Eriksen, Cristiano Ronaldo’nun takımdan ayrılışı hakkında konuştu. Eriksen açıklamasında 37 yaşındaki futbolcunun ekipten ayrılmasının ardından unutulmasının oyunun doğası gereği fazla zaman almayacağını şu sözlerle anlattı:  ''İnsanlar Ronaldo ile nasıldı unutacaklar. Nasıl bir şey olduğunu unutacaklar. Futbol her şeye rağmen devam ediyor. ''

'‘Ronaldo gittiği için üzgünüm’'

Danimarkalı futbolcu konuşmasının devamında Ronaldo’nun takımdan ayrılışı yüzünden hissettiklerini anlatırken şu ifadeleri kullandı: ‘Ronaldo takımdan gittiği için üzgünüm. Onunla oynamak, aynı takımda olmak benim için bir şanstı ve çok güzeldi. Ama futbolun doğası bu, oyun her zaman devam ediyor. Bir sonraki maç insanların sanki daha önce hiçbir şey yaşanmamış gibi her şeyi unutacağını hissediyorsunuz. Şimdi odağımız o gerçekten burada değilmiş gibi.’

İlgini Çekebilir
Ronaldo transferinde flaş gelişme! Menajeriyle görüşmeler başladı
Habere Git

'‘Sezon başından farklı bir yerdeyiz’'

Açıklamalarının devamında Manchester United’ın güncel durumuna da değinen Eriksen bu konuda ise ‘İyi bir yerdeyiz. Sezon başı şimdiye göre çok daha farklıydı, oynadığımız futbol başlangıca göre çok farklı. Bazı maçlarda biraz ıskaladık ama sanırım ondan sonra durumu toparladık ve o zamandan beri gelişmeye devam ediyoruz.’ ifadelerini kullandı. 

Anlaşması feshedildi

Cristiano Ronaldo yaptığı bazı açıklamalarda Manchester United’ı eleştirmiş ve Piers Morgan ile yaptığı röportajda teknik direktör Erik ten Hag’ın ‘'saygısı olmadığını'' söylemişti. Portekizli forvetin sözleşmesi takım ile yaşadığı anlaşmazlıkların ardından Kasım ayında feshedildi. 

Ronaldo Arabistan’a mı gidiyor?

Ronaldo’nun Manchester United ile olan anlaşmasının feshedilmesinin ardından ünlü futbolcunun bir sonraki takımının hangisi olacağı merak konusu oldu. İspanyol gazetesi Marca, Ronaldo’nun Suudi Arabistan takımı Al Nassr’dan gelen 200 milyon euro değerinde olan 2 yıllık bir sözleşmeye sıcak baktığını iddia etti. Portekizli yıldız ise bu iddialar hakkında herhangi bir açıklamada bulunmadı. 

İlgini Çekebilir
Cristiano Ronaldo transferi için resmi açıklama geldi! ''Görüşme var...''
Habere Git

Manchester United ligde ne durumda?

İngiliz ekip Manchester United, Dünya Kupası dönüşü sonrası arka arkaya zaferler kazandı. United, dün Nottm Forest ile olan karşılaşmasını 3-0 kazanmayı başardı. İngiliz ekip bu sezon oynadığı 15 Premier Lig maçından 9’u kazandı, 4’ünü kaybetti ve 2 kez ise berabere kaldı. Bu 9 galibiyetin 3’ü ise ekibin oynadığı son 5 maçtan geldi. Manchester United, oynadığı son 5 maçın yalnızca birinden puansız döndü. Toplam 29 puanı olan İngiliz ekip Premier Lig sıralamasında Tottenham’ın hemen ardında, 5. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler