Ronaldo’nun pazubandı ne kadara satıldı?

02.04.2021 - 16:33 | Son Güncellenme: 02.04.2021 - 16:44

Cristiano Ronaldo’nun Sırbistan-Portekiz maçında hakeme kızıp fırlattığı kaptanlık pazubandı 64 bin Euro’ya alıcı buldu. Peki bu sıradışı açık artırmanın geliri nerede kullanılacak? Detaylar haberimizde…

Ronaldo’nun pazubandı ne kadara satıldı?

AJANSSPOR-HABER

Cristiano Ronaldo, Dünya Kupası Elemeleri’ndeki Sırbistan-Portekiz maçına futbolundan çok öfkesiyle damga vurmuştu. Yıldız futbolcu, 2-2 biten karşılaşmanın son anlarında gole çok yaklaşmış, ancak belki de çizgiyi geçen topuna hakemler “devam” kararı vermişti.

Stat görevlisinin sayesinde

Bu duruma çok sinirlenen dünyaca ünlü yıldız da kolundaki kaptanlık pazubandını fırlatıp doğrudan soyunma odasına gitti. O karşılaşmanın stat görevlilerinden biri, Ronaldo'nun pazubandını alarak ülkedeki bir yardım kuruluşuna teslim etti.  

SMA hastası bebeğe bağışlanacak

İşte Ronaldo’nun günlerce manşetleri süsleyen bu davranışı sırasında kullandığı bant açık artırmayla satışa sunuldu. 64 bin Euro’ya (610 bin TL) alıcı bulan pazubanttan elde edilen gelirin SMA hastası 6 aylık bir bebeğin tedavisinde kullanılacağı açıklandı.

Böylece 36 yaşındaki futbolcu o an düşünmese de itfaiyeci Djordje Vukicevic'in pazubandı alarak internetten açık artırmaya sunması Sırp bebek Gavrilo Djurdjevic'in tedavisi için umut oldu. Yaşanan olay ise, futbolun asla sadece futbol olmadığını bir kez daha kanıtladı.

Senin için hazırladığımız haberler