Ronaldo'ya büyük tepki! Uçak...

23.01.2019 - 16:53 | Son Güncellenme: 23.01.2019 - 19:53

Ronaldo'ya büyük tepki! Uçak...

Sala'nın uçağının kaybolması bütün dünyada büyük yankı uyandırmıştı. Cristiano Ronaldo'nun bu olaya tepkisiz kalarak uçak içerisinde paylaştığı fotoğraf büyük tepki topladı.

Sala’nın kız arkadaşı mafyayı suçladı: “Kaza olduğuna inanmıyorum” Öte yandan Sala’nın kısa bir süre önce ayrıldığı kız arkadaşı Berenice Schkair olayla ilgili futbol mafyasının araştırılmasını talep etti.

Futbol dünyası Emiliano Sala'nın yaşadığı olayın sarsıntısını yaşarken Ronaldo herkesi şoke etti.
Madrid’de duruşması görülen vergi kaçırma suçunu kabul eden Cristiano Ronaldo, ‘uçak ve gülücük emojisi’ olan mutlu bir paylaşımda bulundu. Bu olay sosyal medyada tepki topladı.
İngiliz futbol efsanesi Gary Lineker bu paylaşımın zamanlamasına tepki gösterenlerin başında geldi. Gary Lineker Ronaldo'nun attığı tweete 'bu tweetin günü değil, gerçekten değil' ifadelerini kullandı.
Bu sırada Fransa’nın Nantes kulübünden Galler’in Cardiff City takımına transfer olan ancak kendisini taşıyan uçağın Manş Denizi üzerinde kaybolmasından sonra haber alınamayan Emiliano Sala’dan umut kesilmedi. Arjantinli futbolcunun uçağının radardan kaybolduğu bölgede bulunan İngiltere'ye bağlı özerk Guernsey polisinden resmi açıklama geldi. Guernsey polisi Sala’yı taşıyan uçağın kaybolmasıyla ilgili 4 ihtimal üzerinde durduklarını belirtti. Yapılan açıklamada ise o ihtimaller şu şekilde sıralandı:
1- Uçak başka bir yere indi ancak iletişim sağlanamadı. 2- Uçak suya iniş yaptı ve yolcular oradan geçen bir gemiyle kurtarıldı ancak iletişim sağlanamadı. 3- Uçak suya iniş yaptı ve yolcular, uçakta bulunduğunu bildiğimiz cankurtaran sandalına bindi. 4- Uçak suya düşüp parçalandı ve yolcular da suya düştü.
Sala’nın uçağında sadece 2 kişi vardı Öte yandan uçakta pilot ve Sala’dan başka kimsenin olmadığı doğrulandı. Uçağın pilotunun ise 60 yaşındaki Dave Henderson olduğu teyit edildi.
27 yaşındaki model, "Futbol mafyası araştırılmalı, çünkü bunun bir kaza olduğuna inanmıyorum."

"Aileye saygısızlık etmemek için beklemeyi tercih ederim. Ama birkaç gün içinde söyleyeceklerimi söyleyeceğim” diye konuştu. (Spor Arena)

Senin için hazırladığımız haberler