Konyaspor, Cristiano Ronaldo'nun Takım Arkadaşını Transfer Listesine Aldı

Akın Ungan
06.01.2023 - 15:26 | Son Güncellenme: 06.01.2023 - 15:41

Konyaspor, Cristiano Ronaldo'nun transfer olduğu Al Nassr'dan Jaloliddin Masharipov'u listesine aldı. Masharipov'un Ronaldo'ya 7 numaralı formayı reddettiği iddia ediliyordu.

Konyaspor, Cristiano Ronaldo'nun Takım Arkadaşını Transfer Listesine Aldı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-Beyazlı takım, Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı Al Nassr'dan bir futbolcuyu listesine aldı.

Konyaspor Jaloliddin Masharipov'u transfer listesine aldı

Fotospor'un haberine göre Konyaspor, Al Nassr'da forma giyen Özbek oyuncu Jaloliddin Masharipov'u transfer etmek istiyor. Konyaspor, 29 yaşındaki sol kanat oyuncusunu yakın takibe aldı.

Al Nassr'ın yabancı sınırı dolu, Ronaldo'nun lisansı çıkmadı

Manchester United ile olan sözleşmesinin sonuna gelen Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a imza attı. Dünya yıldızının transferi geniş yankı uyandırırken, takımın yabancı kontenjanının dolu olduğu ortaya çıktı. Suudi Arabistan'da 8 yabancı sınırı bulunurken, Al Nassr, Ronaldo transferi ile yabancı sayısını 9'a çıkarmış oldu.

İlgini Çekebilir
Ronaldo'ya müjde! Çocuklarının annesiyle aynı evde yaşayabilecek!
Habere Git

Ronaldo'nun henüz lisansı çıkarılamamışken Al Nassr'ın tek çaresi elindeki 8 yabancıdan birini takımdan göndermek. Bu durumu da hesaba katan Konyaspor, Al Nassr'ın Özbek kanadı Jaloliddin Masharipov için devreye girdi. Al Nassr'ın Jaloliddin Masharipov transferinde Konyaspor'a zorluk çıkarmaması bekleniyor.

7 numarayı vermek istemedi iddiası

Jaloliddin Masharipov'un daha önce 7 numara giydiği, Cristiano Ronaldo transferinde forma numarasını dünya yıldızına vermek istemediği iddia edilmişti. Fakat bu iddianın doğru olmadığı kısa sürede anlaşıldı. Daha önce 7 numaralı formayı giyen Özbek futbolcu, transfer söylentilerinin olduğu sırada 7 numaranın başka bir futbolcu için ayrılması ile 77'yi aldı. Hatta Masharipov, Aralık ayında 77 numaralı formayla bir Instagram paylaşımı yaptı.

Bu sezon 1 maça çıktı

Bu sezon Al Nassr ile 1 resmi maça çıkan Jaloliddin Masharipov, gol ya da asist katkısında bulunamadı. Özbek sol kanat, oynadığı müsabakada 58 dakika sahada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler