"Ronaldo'ya ondan nefret ettiğimizi söyledim."

01.04.2020 - 22:29 | Son Güncellenme: 01.04.2020 - 22:30

Koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıkan Paulo Dybala yaşadığı süreci anlatırken, Juventus'taki takım arkadaşı Cristiano Ronaldo ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Arjantin Futbol Federasyonu'nun dijital platformu AFA Play'de Juan Pablo Varsky'ye konuşan Dybala, "Kötü bir öksürüğüm vardı, yoruldum ve gece uyuduğumda üşüdüğümü hissettim. Biraz soğuktu. Umutsuzluğa kapılmamaya, sakin olmaya, sakin kalmaya ve Juventus doktorlarıyla konuşmaya çalıştım." dedi.

Yıldız oyuncu, "Bu şaka değil. Gerçekten kendinize bakmanız gerekiyor. Burada (İtalya) her gün onlarca insan ölüyor. İşler çok kötü. Vaka sayısının çokluğundan daha fazlasını yapamıyorlar, işte bu yüzden diğer ülkeler doktorlarını gönderiyorlar. "diyerek İtalya'daki durumu anlattı.

Juventus'taki takım arkadaşı Portekizli yıldız Ronaldo hakkında da dikkat çeken açıklamalar yapan Arjantinli hücumcu, "Ronaldo'ya, Arjantinliler olarak tarzından ve yürüyüşünden biraz nefret ettiğimizi söyledim. Ronaldo da bana gülerek ‘Biliyorum. Bu tür eleştiriler beni geliştiriyor ve insanlarla olan ilişkilerime pozitif yansıyor. Ben hep olduğum gibiyim.’ dedi." ifadesini kullandı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler