(Yazılı Özet) Al Nassr-Khaleej Maç Sonucu: 1-1

Burak Alaca
08.05.2023 - 21:39 | Son Güncellenme: 08.05.2023 - 22:00

Suudi Arabistan Ligi'nde Cristiano Ronaldo'lu Al Nassr evinde Khaleej ile 1-1 berabere kalarak şmapiyonluk yarışında yara aldı.

(Yazılı Özet) Al Nassr-Khaleej Maç Sonucu: 1-1

AJANSSPOR-HABER

Suudi Arabistan Pro Ligi'nin 26. haftasında Al Nassr evinde Khaleej'i konuk etti. Maçın 4. dakikasında 1-0 geriye düşen Al Nasr 17. dakikada Alvaro Gonzalez'in golü ile skora dengeyi getirdi ve maç 1-1 sonuçlandı.

Ronaldo 90 dakika oynadı

Al Nasr'ın Portekizli süper yıldızı Cristiano Ronaldo karşılaşmada 90 dakika forma giydi. 37 yaşındaki oyuncu takımına gol ve asist katkısı vermedi.

Talisca ve Gustavo fayda etmedi

Al Nasr'da daha önce Beşiktaş forması terleten Anderson Talisca ve geçmişte Fenerbahçe forması giyen Luiz Gustavo 90'ar dakika saha kaldılar fakat puan kaybına mani olamadılar.

İlgini Çekebilir
Ronaldo, şampiyonluk için umutlandı!
Habere Git

Khaleej'de tanıdık isimler sahnedeydi

Khaleej'de ise daha önce ülkemizde Göztepe ve Altay formaları giyen Adnre Poko ve Başakşehir, Göztepe, Akshisarspor ve Konyaspor formaları giyen Sokol Cikalleshi ilk 11'de saha çıktı.

Avantaj Al İttihad'ta

Al Nasr'ın bugün iki puanı bırakmasından sonra lider Al İttihad ile arsındaki puan farkı 5'e çıktı. Ligin bitimine 4 maç kala Al İttihad şampiyonluk yolunda avantajı ele geçirdi.

Senin için hazırladığımız haberler