Marsilya Cristiano Ronaldo'yu Transfer Etmek İstemiyor

Akın Ungan
26.08.2022 - 00:54 | Son Güncellenme: 26.08.2022 - 01:24

Manchester United'tan ayrılarak UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki bir takıma transfer olmayı planlayan Cristiano Ronaldo, Marsilya tarafından istenmedi. İşte detaylar.

Marsilya Cristiano Ronaldo'yu Transfer Etmek İstemiyor

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek isteyen 37 yaşındaki Cristiano Ronaldo bu sezon yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Manchester United'tan ayrılmayı planlıyor. Marsilya ile adı geçen Portekizli yıldızın, Fransız kulüp tarafından reddedildiği iddia edildi.

Marsilya Ronaldo'yu istemiyor

Geçtiğimiz haftasonu Fransız basını, Ligue 1 devi Marsilya'nın Cristiano Ronaldo'yu transfer etmek istediğini yazmıştı. RMC Sports'un haberine göre Marsilya, iddiaların tersine Ronaldo ile bir sözleşme imzalamak istemiyor.

Kapı kapı dolaştı

Cristiano Ronaldo bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde yer alabilmek için adeta kapı kapı dolaştı. Sportsmole'nın haberine göre Bayern Münich, AC Milan, Chelsea, PSG, Real Madrid ve Inter, 37 yaşındaki süperstarı kadrosuna katmayı reddetti.

Old Trafford'u terk etti

Manchester United'tan ayrılmayı kafasına koyan Ronaldo sezon başı kampına katılmamıştı. Kendisine kulüp bulamayan Ronaldo, kamptan sonra İngiltere'de takıma katılırken, Rayo Vallecano ile oynanan hazırlık maçının devre arasında oyundan alınmasıyla birlikte Old Trafford'u terk etti. Bu durum futbolseverlerin tepkisini çekti.

Manchester United'ın 22 Ağustos Pazartesi günü Liverpool ile oynadığı maçta sonradan oyuna giren Ronaldo bu sezon tartışılsa da her maçta süre buldu. Kariyerinde 936 maça çıkan Ronaldo 698 gol atarken 221 tane de asist yaptı. Ülkesinin milli kahramanı olan Ronaldo, Portekiz Milli Takımı için 189 maça çıkarken ülkesine 117 gol 42 asistlik bir katkı sağladı.

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 30 milyon Euro olan Ronaldo'nun Manchester ekibiyle 30 Haziran 2023'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler