Rajon Rondo Hakkında Şok İddia: "Bana ve Çocuklarına Silah Doğrulttu"

Akın Ungan
18.05.2022 - 00:11 | Son Güncellenme: 18.05.2022 - 00:18

NBA ekiplerinden Cleveland Cavaliers forması giyen Rajon Rondo’nun eski eşi, basketbolcunun kendisine ve çocuklarına silah doğrulttuğunu iddia etti.

Rajon Rondo Hakkında Şok İddia: "Bana ve Çocuklarına Silah Doğrulttu"

Ulusal Basketbol Ligi’nin (NBA) Doğu Konferansı takımlarından Cleveland Cavaliers oyuncusu Rajon Rondo, hakkındaki iddialar ile gündeme geldi. Rondo’nun eski eşi, basketbolcunun kendisine ve çocuklarına ölüm tehditleri yağdırdığını ve silah doğrulttuğunu iddia etti.

"Bana, sen öldün dedi"

TMZ tarafından aktarılan bilgilere göre Amerikalı basketbolcu Rajon Rondo, eski eşine ve iki çocuğuna ölüm tehditlerinde bulunmak ve silah çekmek ile suçlanıyor. İddialara göre geçen hafta Rondo ve eski eşi Ashley Bachelor arasında bir tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma sonrası Bachelor kendisi ve çocukları için acilen koruma emri çıkarılmasını talep etti.

Bachelor’ın iddiasına göre Rondo ve oğulları Pierre beraber video oyunu oynadıkları sırada Bachelor oğluna çamaşırları ayırmasını söyleyince Rondo, aniden öfkelendi. Etrafındaki eşyaları kıran Rajon Rondo’nun kendisine "Sen öldün!" diyerek bağırdığını söyledi. Bachelor, basketbolcunun daha sonra evden ayrıldığını fakat bir silahla geri döndüğünü iddia etti.

Evi terk etti

İddialara göre eve elinde bir silah ile geri dönen Rondo, Bachelor’a oğullarını getirmesini söyledi. Eski eşinden korkan Bachelor ise oğulları Pierre’i Rondo’nun yanına götürdü. Oğlunu yanına alan Rondo ise dışarı çıkarak oğluna neden kendinden korktuğunu sorarak bağırmaya başladı. Daha sonra kızının da dışarı gelmesini isteyen Rondo evi terk etti.

"Bizi istismar ediyor"

Ashley Bachelor’ın acil koruma emri için yazdığı dilekçede şu ifadeler yer aldı: "Benim ve evlatlarımın güvenliği için son derece endişeliyim. Rajon’un dengesiz, tuhaf, hızlı sinirlenmeye yönelik bir geçmişi var. Bizi sözel, duygusal ve finansal olarak istismar ediyor. Oğlumuza şiddet uyguluyor ve ona hakaretler ediyor."

Tutuklama yok

Rajon Rondo, hakkında çıkan iddialar sonrasında herhangi bir olay için resmi şüpheli olarak belirtilmedi ve tutuklanmadı.

Senin için hazırladığımız haberler