Sessizliğini Bozdu! Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo'ya Cevap Verdi...

Akın Ungan
18.11.2022 - 21:59 | Son Güncellenme: 18.11.2022 - 22:15

Yaptığı açıklamalarla Manchester United'ta deprem yaratan Cristiano Ronaldo'nun ağır sözler söylediği Wayne Rooney'den cevap geldi. İşte detaylar...

Sessizliğini Bozdu! Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo'ya Cevap Verdi...

AJANSSPOR HABER

Talk TV'de Piers Morgan'a verdiği röportajla Manchester United cephesinde deprem etkisi yaratan Cristiano Ronaldo, eski takım arkadaşı Wayne Rooney için de ağır sözler söylemişti. D.C. United Teknik Direktörü Wayne Rooney, Portekizli yıldızın açıklamalarına cevap verdi.

"O emekli oldu, ben ise hala en üst seviyede oynuyorum"

Wayne Rooney, Manchester United'da Erik ten Hag ile problem yaşayan Cristiano Ronaldo'nun davranışlarının kabul edilemez olduğunu söylemişti. 37 yaşındaki süperstar, eski takım arkadaşının bu eleştirisine "Beni neden bu kadar kötü eleştirdiğini bilmiyorum. O emekli oldu, ben ise hala en üst seviyede oynuyorum. Muhtemelen bu yüzdendir. Bir de ondan daha iyi görünüyorum. Bu bir gerçek." diyerek yanıt vermişti.

"Cristiano'nun başa çıkmakta zorlandığı şey de bu"

Wayne Rooney ise Ronaldo'nun yaşadığı problemi farklı bir açıdan ele alarak cevap verdi. Rooney, "Cristiano Ronaldo, harika bir oyuncu. O ve Lionel Messi, muhtemelen bu oyunu oynayan en iyi isimler. Fakat hepimizin yaşı geliyor, Cristiano'nun başa çıkmakta zorlandığı şey de bu." dedi.

İlgini Çekebilir
Manchester United Ronaldo'ya dava açıyor
Habere Git

"Defalarca Messi'nin en iyisi olduğunu söyledim"

Konuşmasına devam eden Rooney, senelerdir Ronaldo'nun karşılaştırdığı ve rekabet içinde olduğu dünya yıldızı Messi hakkında övgü dolu sözlerle bahsetti. İngiliz futbol adamı, "Defalarca Messi'nin en iyisi olduğunu söyledim. Diego Armando Maradona'nın da birçok videosunu izledim ama Lionel daha iyi. O, her şeye sahip bir oyuncu." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler