Rooney ve Vardy'nin eşi birbirine girdi!

09.10.2019 - 20:59 | Son Güncellenme: 09.10.2019 - 18:03

Rooney ve Vardy'nin eşi birbirine girdi!

İngiltere'de benzeri görülmemiş bir tartışma gündeme oturdu. Wayne Rooney'in eşi ve Jamie Vardy'nin eşi birbirine girdi...

Wayne Rooney'nin eşi yaptığı açıklamayla Jamie Vardy'nin eşine şok bir suçlamada bulundu.

Coleen Rooney, kilitli halde bulunan kişisel Instagram hesabından yaptığı paylaşımları basına sızdıran ve satan kişinin, Jamie Vardy'nin eşi Rebekah Vardy olduğunu açıkladı.

'Sızdıran kişi Rebekah Vardy'Coleen Rooney'nin açıklaması şu şekilde; "Gizli hesabımdan attığım storyleri, deneme amaçlı 1 kişi hariç herkesten gizledim. Yaptığım o paylaşımın da haber olduğunu görünce emin oldum, sızdıran kişi Rebekah Vardy idi. Tüm bunların ekran görüntüleri ve video kayıtları da elimde mevcut."

Vardy'den yalanlamaVardy ise bu suçlamaya böyle cevap verdi; "Keşke bunları duyurmadan önce bana haber verseydin. Yıllarca Instagram hesabıma birçok kişi giriş yaptı. Bu hafta benden habersiz birçok hesabın takip edildiğini fark ettim. Paraya ihtiyacım yok, senin storylerini servis edip ne elde edeceğim? Olanlara çok üzüldüm. " yazdı.  (Skorer)

Geçtiğimiz günlerde Instagram'da Jamie Vardy'nin eşi Rebekah Vardy'ı ifşa ederek gündeme gelen Wayne Rooney'in eşi Coleen Rooney, İngiltere'de bir kez daha gündem oldu.

Coleen Rooney, Manchester United'ın eski futbolcusu Wes Brown'ın doğum gününe katıldı

Manchester'da düzenlenen parti, gece 4'e kadar sürdü. Coleen Rooney, mekandan tek başına çıkarken sarhoş görüntüsü dikkat çekti. Yürümekte zorlanan Coleen, arabaya binerken çok zorlandı.

Wayne Rooney'in eşi Coleen Rooney, geçtiğimiz günlerde Jamie Vardy'nin eşi Rebekah Vardy'nin Instagram'da kendi  zel fotoğraflarını basına sızdırdığını ifşa etmişti. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler