Röportaja giderken birden taraftara saldırdı!

15.09.2020 - 12:19 | Son Güncellenme: 15.09.2020 - 12:26

Hamburglu Toni Leistner, Dynamo Dresden'e 4-1 kaybettikleri Almanya Kupası maçı sonrasında rakip taraftarlara saldırdı. Peki Toni Leistner taraftarlara neden saldırdı? İşte detaylar...

Röportaja giderken birden taraftara saldırdı!

Hüseyin ÖZKÖK - AJANSSPOR

Almanya’da dün akşam Dynamo Dresden ile Hamburg arasında oynanan 10.053 seyircinin izlediği ve Dresden’in 4-1 kazandığı Almanya Kupası 1. tur karşılaşması sonrasında Hamburg forması giyen Toni Leistner, maç sonrasında tribündeki ailesini taciz eden ve kendisine küfür eden Dresdenli taraftarlara saldırdı.

Bu sezon başında QPR’dan bedelsiz olarak Hamburg’a transfer olan 30 yaşındaki Alman oyuncunun, yayıncı kuruluş Sky’a röportaja giderken birden tribüne fırladığı görüldü.

Röportajı tamamlayamadı

Orada bir taraftarı yere yatıran Leistner’in üzerine diğer taraftarlar da saldırdı. Araya giren güvenlik görevlilerinin kavgayı sonlandırması sonrası röportaja giden oyuncu, tribünden atılan maddeler nedeniyle röportajı tamamlayamadı.

Yakalayıp yere yatırdı

Konu hakkında açıklama yapan Sky Muhabiri Jurek Rohrberg; tam röportaja başlamak istedikleri sırada tribünden ağır hakaretler edilmeye başlandığını, bunun üzerine zaten kendi kötü performansına kızgın olan Leitner’in tribünlere koşmaya başladığını ve kendisine ağır hakeret eden kişiyi yakalayıp yere yatırdığını söyledi.

Özür diledi

Maçın ardından Instagram hesabından açıklama yapan ve özür dileyen Toni Leistner, eşine ve kızına ağır hakaretler edildiğini belirtirken yine de böyle bir şeyin olmaması gerektiğinin altını çizdi.

Dresdenli Dresdenli'ye bunu yapar mı?

İşin en ilginç yanlarından birisi ise Leistner’in Dresden doğumlu olması ve Dynamo Dresden’de yetişmiş olması. Oyuncunun eşi ve kızı da Dresden’de yaşarken Alman oyuncunun şehirde emlak yatırımları bulunuyor.

Olayın ardından Dynamo Dresden Kulübü'nden yapılan açıklamada elde edilen başarının ardından tevazu ve büyüklük gösterilmesi gerektiği belirtilirken, “İnsanlar hata yapabilir ama Toni Leistner Dresdenli bir gençtir ve nereden geldiğini asla unutmayan bir yürek sahibidir” denildi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler