Röportajda Melissa Vargas kazası, Zehra Güneş yeniden takımda

Aleyna Gürgen
23.07.2024 - 13:10 | Son Güncellenme: 23.07.2024 - 13:42

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın menajeri Pelin Çelik Filenin Sultanları için açıklamalarda bulundu. Sakatlık geçiren Zehra Güneş ise takımla çalışırken görüntülendi.

Röportajda Melissa Vargas kazası, Zehra Güneş yeniden takımda

Filenin Sultanları'nın takım menajeri Pelin Çelik, TRT Spor için özel açıklamalarda bulundu. Röportaj sırasında Melissa Vargas'ın topu ise Çelik'in kafasına geldi.

"Madalyayı konuşmak için çok erken"

Pelin Çelik açıklamalarında Filenin Sultanları'nın olimpiyat hedefleri hakkında şunları söyledi: ''Çok büyük bir aileyiz. Şu anda madalyayı telaffuz etmenin doğru olduğunu düşünmüyoruz. İlk hedefimiz gruptan çıkmaktır. Sıralamada doğru bir yerde olmak istiyoruz. Tabii ki hepimizin hayali madalyayı boynumuza takabilmek. Renginin ne olduğunu hiçbir önemi yok. Ama madalyayı konuşmak için çok erken, takımın üstünde olumsuz baskı yaratmasını istemiyoruz. Sadece olimpiyatlardan keyif almak istiyoruz.''

"Hande, Zehra, İlkin takımla antrenman yapıyorlar"

Sakatlıklar yüzünden Milletler Ligi'nde zorluk yaşayan Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın güncel durumundan söz eden Pelin Çelik "Çok talihsiz sakatlıklar yaşadık. Sağlık ekibimiz çok özverili çalıştılar. Oyuncularımız da hiç tatil yapmadan elllerinden geleni yapıyorlar. Şu anda daha iyiye gidiyoruz. Biraz daha zamanımız var. Antrenörümüzün bizim için en iyi kadroyu belirleyecektir. Kadroyu belirlemek için zamanımız var. Görüyorsunuz Hande, Zehra, İlkin takımla antrenman yapıyorlar. Onları korumaya çalışıyoruz.'' değerlendirmesinde bulundu.

İlgini Çekebilir
Filenin Sultanları'ndan Gizem Örge'den sakatlık açıklaması: Omzum...
Habere Git

Vargas'ın topu Çelik'e geldi

Röportaj sırasında ise Melissa Vargas'tan çıkan top Pelin Çelik'in kafasına çarptı.

Senin için hazırladığımız haberler