Rosier: "Bizim asıl rakibimiz Galatasaray"

22.03.2021 - 23:22 | Son Güncellenme: 22.03.2021 - 23:26

Beşiktaş'ın İtalyan asıllı Fransız oyuncusu Valentin Rosier,BeIN Sport Fransa'nın Football Show programına konuk oldu. Rosier, şampiyonluk yarışında asıl rakiplerinin Galatasaray olduğunu ve pazar günü oynanan Fenerbahçe derbisinde alınan 1 puanın kendilerini az da olsa rahatlattığını ifade etti. İşte detaylar...

Rosier: "Bizim asıl rakibimiz Galatasaray"

AJANSSPOR - HABER

Siyah-beyazlılarda sezon başında kadroya dahil edilen Fransız futbolcu Rosier, BeIN Sport Fransa'nın Football Show programına konuk oldu.

BeIN Sport muhabiri Christophe Josse'nin soruularını yanıtlayan Rosier, pazar günü oynanan Fenerbahçe derbisinde 1 puanın kendilerini az da olsa rahatlattığını ifade etti.

"Biraz olsun Galatasaray’dan uzaklaştırdı"

Rosier "Fenerbahçe ile berabere kaldık ve 1 puan aldık, bu durum bizi biraz olsun 2. sırada yer alan Galatasaray’dan uzaklaştırdı. Süper Ligi sevdim açıkcası, bir Ligue 1 seviyesinde değil belki, fakat iyi takımlar, iyi oyuncular var." değerlendirmesinde bulundu.

Sezon başında Sporting Lizbon'dan kiralık olarak Beşiktaş'a transfer olan Valentin Rosier, Portekiz'e geri dönüp dönmeyeceğiyle ilgili ise şu ifadeleri kullandı:

"Sporting Lizbon’un oyuncusuyum hâlâ. Geleceğim konusunda henüz bir karar almış değilim, fakat Sporting Lizbon’a dönmeyi düşünmüyorum. Beşiktaş’ta kalma konusunda ise evet ya da hayır diyemem. Şimdilik sadece şampiyonluğa odaklanmış durumdayım."

"Güzel bir challenge olacak"

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında Galatasaray ile yarıştıklarını ifade eden Rosier "Galatasaray ile aramızdaki şampiyonluk yarışının onlara karşı oynayacağımız maça kadar devam edeceğini düşünüyorum. Bizim asıl rakibimizin Galatasaray olduğunu da düşünürsek, güzel bir challenge olacak." açıklamasında bulundu.

24 yaşındaki sağ bek Valentin Rosier, bu sezon Beşiktaş formasıyla toplam 23 karşılaşmaya çıktı ve 1 gol,  asistlik performans sergiledi. Öte yandan oynağı maçlarda toplam 7 sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler