Rosier felsefesi: "Akıl ve tutkuyu birleştir..."

13.10.2020 - 08:59 | Son Güncellenme: 13.10.2020 - 09:05

Beşiktaş, hazırlık maçında Fatih Karagümrük'ü 5-2 yenerken yeni transfer Valentine Rosier de görücüye çıktı. Rosier nasıl bir performans sergiledi?

Rosier felsefesi: "Akıl ve tutkuyu birleştir..."

AJANSSPOR

Beşiktaş'ta Gökhan Gönül'ün ayrılığı sonrasında sağ bek için birçok adayın ismi gündeme gelmiş, siyah-beyazlılar Portekiz ekibi Sporting'den Valentine Rosier'i kiralamıştı. Rosier, Karagümrük maçında sahne aldı. Peki, performansını Sergen Yalçın beğendi mi? İşte yanıtı...

Rosier, hazırlık maçında 90 dakika oynadı

Valentine Rosier, 5-2 kazandıkları Fatih Karagümrük maçıyla birlikte ilk kez Beşiktaş forması giydi ve bu hazırlık maçında 90 dakika sahada kaldı. 24 yaşındaki futbolcunun performansı, teknik heyetten tam not aldı.

Sağ bekte 'orjinal' bir oyuncu oynadı

Beşiktaş'ta Gökhan Gönül'ün ayrılığı sonrasında Lens ve Necip Uysal sağ bek pozisyonunda oynamak zorunda kalmıştı. Siyah-beyazlılar, orjinal bir sağ bek ile maça çıkmış oldu.

Teknik heyetin Rosier'e övgüsü

Bu arada Sabah'ta yer alan habere göre; Beşiktaş teknik heyeti Valentine Rosier'den övgü dolu sözlerle bahsetti. Teknik heyetin, 'Fırtına gibi sağ bek' övgüsünde bulundu.

Rosier, Karagümrük maçında neler yaptı?

Rosier, sık sık hücuma katılması, savunma arkasına attığı paslar, yanındaki takım arkadaşlarıyla verkaçlardaki başarısı ve etkili bindirmeleriyle ilk sınavını geçmiş oldu.

"Akıl ve tutkuyu birleştir, iyi futbolcu ol"

Beşiktaş'ın yeni sağ beki Valentine Rosier, kendisiyle daha önce yapılan bir röportajda, "Akıl ve tutkuyu birleştirdiğinizde iyi bir futbolcu olabilirsiniz" ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler