Valentin Rosier Beşiktaş'ta ilki yaşadı

07.02.2021 - 20:55 | Son Güncellenme: 07.02.2021 - 21:07

Beşiktaş haberleri... Beşiktaş'ın Fransız sağ bek oyuncusu Valentin Rosier, Konyaspor maçında gol attı. Rosier bu sezon kaç gol attı, kaç asist yaptı, Beşiktaş'ta kalacak mı? İşte detaylar...

Valentin Rosier Beşiktaş'ta ilki yaşadı

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş, Süper Lig'in 24. haftasında İttifak Holding Konyaspor ile karşı karşıya gelirken bu maçta Valetin Rosier gol sevinci yaşadı. Rosier, gol sonrası büyük sevinç yaşadı. Rosier, Beşiktaş'ta kaç gol attı? Detaylar haberde...

Rosier Beşiktaş'ta ilkleri yaşadı

Bu sezon başında Gökhan Gönül'ün ayrılmasının ardından transfer edilen ve takıma ilk katıldığı günlerde soru işareti olarak görülen Valentin Rosier, Beşiktaş'ta ilkleri yaşıyor. 

Kariyerinin ilk golünü Türkiye Kupası'nda atmıştı

Beşiktaş'a gelmeden önce kariyerinde golü bulunmayan Rosier, Ziraat Türkiye Kupası'nda Tarsus İdman Yurdu ile oynanan maçta ağları havalandırdı ve kariyerinin ilk golünü attı. Futbolcu, Konyaspor maçını da boş geçmedi. 

Rosier, Beşiktaş'ta golcü oldu

Rosier, futbol kariyerindeki 2 golü de Beşiktaş'ta atmış oldu. Fransız sağ bek, Süper Lig'deki ilk golünü attı. Hatırlanacağı üzere Rosier, imza töreninde kendisine sorulan, "Gol atamamak baskı yaratıyor mu?" sorusuna, "Üstümde bir baskı oluşturmuyor. Elbette goller atmak isterim" demişti. 

Konyaspor maçının ardından Rosier, "Çok mutluyum. Hem gol attığım için hem de kazandığımız için... Bu golü anneme armağan ediyorum. Aboubakar çok iyi bir karakter. Her idmanda çok eğleniyoruz. Bugün oyundan çıktı, gol atma görevi bana kaldı. Uzun bir süre eksik oynadık, zordu. Ama kazanmayı başardık" ifadelerini kullandı.
 

Beşiktaş'ta kalacak mı?

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, sezon sonu kontratı bitecek Rosier'in geleceğiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Rosier'i kim tanıyordu? Bana göre yıldız, hangi yıldızla mukayese edeceksin? 600-700 bine getirdiğiniz yıldız değil de 7 milyon euroya getirdiğiniz mi yıldız? Bırakın o yıldızlar onlarda kalsın, biz kendi yıldızlarımızla Beşiktaş'ı parlatmaya devam ederiz" demişti. Rosier ise "Ben işime odaklanıyorum. Sözleşme konusunu kafama takmıyorum" demişti. 

Senin için hazırladığımız haberler