Rosier, sen Galatasaray'a gol at biz 100 bin yaparız!

05.12.2020 - 12:31 | Son Güncellenme: 05.12.2020 - 12:35

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ın sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı ve gösterdiği performansla alkış toplayan Valentin Rosier, sosyal medyadaki takipçi sayısı paylaşınca siyah-beyazlı taraftarlar Galatasaray'a gol atması halinde bir hedef koydular. İşte detaylar...

Rosier, sen Galatasaray'a gol at biz 100 bin yaparız!

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ta Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe'ye dönmesiyle sağ bekin nasıl doğacağı endişesini ortadan kaldıran Valentine Rosier, siyah beyazlı taraftarların şu sıralar en çok sevdiği isimlerin başında geliyor. Bu ilgi Fransız oyuncunun sosyal medya hesaplarına da yansıyor.

Rosier, bugün Twitter'da 30 bin takipçiye ulaşınca bunu kamuouyla paylaştı. 24 yaşındaki sağ bek attığı tweet'te '30 000' yazarken, yanına da kalpli mutluluk, kartal ve siyah beyaz kalpler yer alan ikonlar koydu.

Böyle oyna 1 milyon olur

Rosier'in saat 11.51'deki bu paylaşımından sonra takipçi sayısı yarım saat içinde 30 bini de aşarak 40 bin sınırına dayandı. Siyah beyazlı taraftarlar yaptıkları yorumlarda; "Galatasaray'a gol atarsan 100 bin olur", "Sen böyle oyna biz seni 1 milyon da yaparız",  "Bu sevgiyi başka yerde bulamazsın, Beşiktaş efsanesi olacaksın. Çalış, çalış, çalış" ve "Bugün 50 bin yaparız" ifadelerini kullandı.

Bonservisi de alınabilir

Sporting Lizbon'dan transferin son günlerinde kiralık olarak Beşiktaş'a katılan Rosier, takımın çehresinin değişmesinde büyük pay sahibi oldu. 5 lig maçında 3 asiste imza atan Fransız oyuncu, bu çizgisinin korursa yönetim sezon sonunda bonservisini de almak için çalışacak. 200 bin Euro'ya kiralanan Rosier, 800 bin Euro maaş alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler