"Rosier ve Ghezzal zannedersem ilk 11'de başlayacak"

26.10.2020 - 17:57 | Son Güncellenme: 26.10.2020 - 17:58

Son dakika Beşiktaş haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ'dan; Denizlispor maçı öncesi Mensah, Georges-Kévin N'Koudou, Rosier, Ghezzal, Sergen Yalçın ve takımın genel durumu hakkında konuştu. İşte detaylar...

"Rosier ve Ghezzal zannedersem ilk 11'de başlayacak"

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ, Denizlispor ile deplasmanda karşılaşacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu.

"Eksikler tamamlandı"

TRT Spor'a konuşan Kocadağ, "3 haftadır bir aramız vardı. Milli haftadan sonra 1 hafta da bay geçtik. Bu aranın iyi geçildiğini düşünüyoruz. Ümraniye'deyiz her gün hocamızla. Eksikler vardı, onlar da tamamlandı. Mensah ve Georges-Kévin N'Koudou dışında eksiğimiz kalmadı.

Rosier ve Ghezzal açıklaması...

Rosier ve Ghezzal zannedersem ilk 11'de başlayacak. Yeni bir kan anlamında olumlu olacaktır diye düşünüyorum. Gayet motivasyon iyi, takım çalışmaları da iyi. Gün geçtikçe daha iyi olacağız. Hocamız zaten gerekli motivasyonu ve çalışmaları yaptırıyor. Her gün bunun üzerine çalışıyor.

Biz ne kadar destek olabilirsek o kadar olmaya çalışıyoruz. Yeniden birlik ve beraberlik günlerinin geleceğini düşünüyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Ahmet Nur Çebi, takımla ve teknik heyetle bir araya geldi.

 Kulüpten yapılan açıklamada, "Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Süper Lig’in 6. haftasında bu akşam saat 20.00’de Denizli Atatürk Stadı’nda Yukatel Denizlispor ile karşılaşacak olan Futbol Takımımızın kamp yaptığı otelde; Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın, teknik ekibimiz ve futbolcularımızla bir araya geldi.

Çebi, sıcak bir ortamda geçen buluşmada, siyah-beyazlılarımıza Yukatel Denizlispor maçında başarılar diledi" ifadelerine yer verildi. 

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler