Beşiktaş'a Rosier ve Masuaku'dan kötü haber!

Akın Ungan
28.11.2023 - 21:47 | Son Güncellenme: 28.11.2023 - 22:35

Beşiktaş, sağ bek Valentin Rosier ve sol bek Arthur Masuaku'nun Samsunspor ile oynanan Süper Lig maçında sakatlandığını açıkladı. İşte detaylar...

Beşiktaş'a Rosier ve Masuaku'dan kötü haber!

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 13'üncü haftasında oynanan Samsunspor maçının ardından iki futbolcunun sakatlandığını açıkladı. Siyah-Beyazlılar'da 2-1 kazanılan Samsun deplasmanında Valentin Rosier ve Arthur Masuaku'dan kötü haber geldi.

"Rosier’in sol topuk yağ yastığında kanama ve yırtık"

Açıklamada, "Futbol A Takımımızın Yılport Samsunspor ile oynadığı müsabakada sol ayak topuk bölgesinde ağrı hisseden oyuncumuz Valentin Rosier’in Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan değerlendirme ve MR görüntülemesinde sol topuk yağ yastığında kanama ve yırtık saptanmıştır" denildi.

"Masuaku’nun uyluk arka adalesinde gerilme ve ödem"

Açıklamanın devamında ise "Aynı müsabaka sonrası sol uyluk arka adalesinde ağrı hisseden oyuncumuz Arthur Masuaku’nun yapılan MR görüntülemesinde uyluk arka adalesinde gerilme ve ödem bulgularına rastlanmıştır. Her iki oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta 2 futbolcunun biletini kesildi! Çalımbay 3 transfer istiyor...
Habere Git

Rosier 21 karşılaşmada kadroda yer aldı

Bu sezon Siyah-Beyazlı formayla 21 karşılaşmada kadroda yer alan Valentin Rosier 19'unda ilk 11'de başladı. Rosier bu karşılaşmalarda gol bulamazken, 1 asist yaptı.

Arthur Masuaku'dan 2 asist 

Arthur Masuaku bu sezon Beşiktaş formasıyla 15 karşılaşmada kadroda yer aldı.  Masuaku bu karşılaşmaların 12'sine ilk 11 başlarken 2'de asist yapma başarısı gösterdi. 

İlgini Çekebilir
Mehmet Demirkol, Beşiktaş başkanlık seçim tahmini açıkladı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler