Fenerbahçe'de Diego Rossi Açıklama Yaptı

Akın Ungan
20.04.2022 - 16:38 | Son Güncellenme: 20.04.2022 - 19:26

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Diego Rossi, canlı yayında açıklama yaptı. Rossi, adaptasyon süreci, transferi ve sözleşme uzatması hakkında konuştu.

Fenerbahçe'de Diego Rossi Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcularından Diego Rossi, FB TV'nin canlı yayın konuğu oldu. Günün Röportajı'nda konuşan Rossi, Fenerbahçe'ye transfer süreci, geçtiğimiz günlerde imzaladığı sözleşme ve adaptasyon süreci hakkında konuştu.

"Sezonun son dönemi zor olacak"

Rossi canlı yayında şu ifadeleri kullandı: "Şu anda iyi bir dönemden geçiyoruz. Kazandığımız maçlar hem moralleri yükseltiyor hem de beklentileri. Sezonun son dönemi zor olacak. Belirleyici bir dönem olduğu için zorlaşacak. Önümüzdeki tüm maçları kazanmak istiyoruz."

"Adaptasyon sürecimin çabuk bittiğini düşünüyorum"

"Her oyuncu oynadığı zaman performansını yukarıya çekebiliyor. Oynadığım her zaman takıma en iyisini vermeye çalışıyorum. Umarım ben oynamaya, takım da kazanmaya devam eder. Her ülkenin kendine has özellikleri var. Türkiye ile Uruguay'ın benzer özellikleri olduğu için adaptasyon sürecimin çabuk bittiğini düşünüyorum."

"Kaleye yakın olmayı seviyorum"

"Benim oyun tarzım biraz daha dikine oynamaya yönelik. Kaleye yakın olmayı seviyorum. Takımın iyi olması futbolcular için çok önemlidir. Aldığımız sonuçların da etkisiyle içeride çok iyi bir ortam var şu anda. Aynı dili konuşmanın önemi tabii ki büyük ancak takımdaki çoğu oyuncu İngilizce biliyor. O yüzden herkes birbiriyle anlaşabiliyor."

"Son derbiyi kazandığımız için mutluyuz"

"Derbiler her zaman çok önemli olmuştur. Bu maçları kazanmak gerçekten çok iyi hissettiriyor. Son derbiyi kazandığımız için mutluyuz ve taraftarlarımıza yarattıkları atmosfer için teşekkür ederiz. Bizim için taraftarların desteği çok önemli. Taraftarlarımızdan tek isteğimiz, şu an yaptıkları gibi bize destek olmaya devam etmeleri."

"Kim Min Jae ile aynı grup çıkması sürpriz oldu"

"Sezonun sonuna az kaldı. Bu sürede oynayacağımız her maça ayrı şekilde odaklanmamız gerekli. Önümüzdeki her maçı kazanmak istiyoruz. Uruguay ile Dünya Kupası'na gitmek benim için bir rüya. Kim Min Jae ile aynı grupta mücadele edecek olmamız da bizim için sürpriz oldu. Kuralar çekildikten sonra aramızda şakalaştık. İyi olan kazansın."

Senin için hazırladığımız haberler