Başakşehir'in Avrupa'daki Rakibi Royal Antwerp'te Alderweireld'tan Transfer İtirafı

17.08.2022 - 20:20 | Son Güncellenme: 17.08.2022 - 20:28

Medipol Başakşehir'in UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki rakibi Royal Antwerp'te Toby Alderweireld, itiraf etti. Alderweireld, Türkiye'den teklif aldığını söyledi.

Başakşehir'in Avrupa'daki Rakibi Royal Antwerp'te Alderweireld'tan Transfer İtirafı

AJANSSPOR HABER

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Royal Antwerp ile eşleşti. Yarınki ilk maç öncesi düzenlenen basın toplantısında Antwerp Teknik Direktörü Mark van Bommel ile futbolculardan Toby Alderweireld açıklamalarda bulundu. Alderweireld'ın yaptığı transfer itirafı, basın toplantısına damga vurdu.

Teknik Direktör Mark van Bommel, "Oldukça önemli bir maç. İyi hazırlandık. Kimseyi küçümsemiyoruz. Başakşehir, kolay bir takım değil. Oldukça zor bir maç olacak, iyi bir sonuç almaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

"Frey'le konuştum, ipuçları verdi"

Daha önce Fenerbahçe forması giyen Michael Frey ile maç öncesi konuştuğunu belirten tecrübeli teknik adam, "Türkiye, futbol aşığı bir ülke. Taraftarları coşkulu. Hayata dair de konuştum kendisiyle. İyi ipuçları da verdi sadece hayata dair değil maça dair de görüşlerini belirtti" dedi.

Mark van Bommel, "3 bin bilet satıldığını bilmiyordum. Bizim için bir şey değiştirmiyor. Sezonun en önemli maçı. Yüksek atmosferde oynayacağız. 3 bin taraftar ya da 10 bin fark etmez. Biz her zaman yaptığımız şeyi yapmak durumundayız. Önemli olan bizim performansımız o yüzden en iyisini yapmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

Öte yandan van Bommel, yarınki maç öncesinde cezalı durumda olan Vincent Janssen'in ve sakatlıkları bulunan Viktor Fischer ile Anthony Valencia'nın forma giyemeyeceğini belirtti.

Alderweireld: "Zor bir maç olacak"

Royal Antwerp'in tecrübeli oyuncusu Toby Alderweireld ise Başakşehir'in zor bir takım olduğunu belirterek, "Zor bir maç olacak. Gruplara kalmak adına zor bir eşleşme oldu. Başakşehir İyi bir takım.  En iyi seviyede performansımızı verip en iyi sonucu almaya çalışacağız" dedi.

"Türkiye'den bazı teklifler aldım"

Ayrıca Alderweireld, şu sözlerle transfer itirafında bulundu: "Evet, Türkiye'den bazı teklifler aldım. Kariyerinizde tek kararları her zaman siz veremezsiniz. Çok büyük takımlarda oynadım. Ailem çok mutluydu. Türkiye'de oynayamadım ama bu maç için oynayacağım. Ama bu benim kendimi gösterebilmem için motivasyon olacak" diyerek sözlerini noktaladı.

Senin için hazırladığımız haberler