Royal Halı Gaziantep, Avrupa'da iddialı

04.12.2015 - 16:22 | Son Güncellenme: 04.12.2015 - 16:22

FIBA Erkekler Avrupa Kupası ilk turunda grubu lider olarak tamamlayan Royal Halı Gaziantep, bir üst turu da geçerek 16 takım arasına girmek istiyor.

Genel menajer Boray Dai, yaptığı açıklamada, M grubunda oynadıkları 6 maçta 4 galibiyet, 2 mağlubiyet alarak grubu lider olarak tamamladıklarını ve 32 takım arasına girmeyi başardıklarını belirtti.

Bir üst turdaki rakiplerinin Almanya'dan Fraport Skyliners, Polonya'dan Rosa Radom ve İsveç'ten Södertalje Kings olduğunu kaydeden Dai, "Bu turda daha zorlu rakiplerimiz var. Alman ekibinin çok güçlü bir kadrosu bulunuyor. Polonya ekibi salon avantajını çok iyi kullanırken, İsveç ekibi ise çok tecrübeli bir takım" dedi.

Royal Halı Gaziantep'in de iyi bir kadroya sahip olduğunu vurgulayan Dai, hem ligde hem de Avrupa'da başarıyı yakalayabileceklerini ifade etti.

Oyuncuların moral ve motivasyonlarının üst düzeyde olduğunu dile getiren Dai, "Tüm maçlara galip gelmek için çıkıyoruz. Avrupa Kupası'nda bu turu da geçmeyi ve 16 takım arasına girmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Başarıda taraftar desteğinin önemli olduğunu aktaran Dai, Gaziantep halkından destek isteyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler