Rubio: ''İddialı geliyoruz''

09.08.2017 - 19:40 | Son Güncellenme: 09.08.2017 - 19:40

Mundo Deportivo’ya konuşan Ricky Rubio her şeyin yolunda gittiğini söylerken, EuroBasket için kendilerine güvendiklerini söyledi.

İspanya dün hazırlık maçında Tunus karşısında şov yaparken, Rubio kendilerini rahat hissettiklerini belirtti. Rubio, «Madrid’de bir hafta boyunca çok iyi antrenman yaptık. Kendimizi ayarladık ve çok iyi hissediyoruz. İki ay sonra ilk kez bir maça çıktık ve ne kadar hazırlandığınızın önemi yok, bu tarz maçlardaki duygular farklı» şeklinde konuştu.

Sergio Rodriguez’in takımı mükemmel bir şekilde tamamladığına inanan Rubio, «Çok uyumlu bir şekilde bir araya geldik. Rodriguez daha çok sayı bir atan guard. Ben ise daha çok oyunu yönetiyorum. Çok güvenli bir şekilde gidiyoruz ve maçları ikimizde tamamlayabiliriz» dedi.

İspanya’nın turnuvadaki şansı hakkında da konuşan 26 yaşındaki oyuncu, «Kendimize çok güvenerek EuroBasket’e gidiyoruz. Bunu biliyoruz ancak takımda çok yeni yüzler var ve biraz daha uyum sağlamalıyız» ifadelerini kullandı.

İspanya, C Grubu’nda Karadağ, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Romanya ve Macaristan ile mücadele edecek. Grup hakkında konuşan Rubio, «Karışık bir grup. Baştan itibaren %100 ile ilerlemek zorundayız. Biliyoruz ki bir şeyler karmaşıklarsa işimiz daha zor olur» dedi.

Senin için hazırladığımız haberler