Rui Mota Fenerbahçe maçını örnek verdi, hakemlere tepki gösterdi

22.04.2021 - 19:26 | Son Güncellenme: 22.04.2021 - 19:34

Gaziantep FK'da Rui Mota, Süper Lig'de Alanyaspor'a yenildikleri maçın ardından konuştu ve Fenerbahçe maçını örnek göstererek hakemlere tepki gösterd.

Rui Mota Fenerbahçe maçını örnek verdi, hakemlere tepki gösterdi

Gaziantep Futbol Kulübü Yardımcı Antrenörü Rui Mota, Süper Lig’in 36. haftasında Alanyaspor'a 3-2 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Mota, ''Biz rakibimizden daha iyi oynamamıza rağmen duran toptan yediğimiz gollerden maalesef puan alamadık. Biz daha iyi oynadığımızı düşünüyoruz'' dedi. 

Fenerbahçe maçı örneği

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan  Mota, ''İlk yarıda Pawel’e yapılan bir pozisyonda sıkıntı oldu. Rakip takımın stoperi Pawel’i itiyor ve orada net bir penaltı olmasına rağmen hiç müdahale yapılmıyor. Dolasıyla aklımıza bir karşılaştırma geliyor. Bizim 2 maç öncesinde Fenerbahçe maçında attığımız bir golde Papy’nin pozisyonunda sadece dokunuyor olmasına rağmen faul verildi ve gol iptal edildi. Ama burada açık bir faul olmasına rağmen penaltı verilmiyor'' ded. 

'Hocamız neden kart gördü?'

Gaziantep Teknik Direktörü Sa Pinto'nun kırmızı kart görmesi ile ilgili konuşan Mota, ''İkinci bir olay ise hocamız neden kart gördü? Neden oyundan atıldı? Hiç kimseyle konuşmadı ve sadece kendi oyuncularına orada bir şey söyledi ama yardımcı hakem, hakeme kart vermesini söyledi. Bu tarz olayların oyunda çok etkisi oldu'' dedi. 

Rakipten daha iyi oynadıklarına rağmen kazanamadıklarını söyleyen Mota, ''Rakibimizin attığı goller hep duran toptan oldu. Biz ilk defa duran toptan 3 gol yiyoruz. Artık bu konuda kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Oysa ki bütün hafta boyunca sürekli buna çalışıyoruz. Biz rakibimizden daha iyi oynamamıza rağmen duran toptan yediğimiz gollerden maalesef puan alamadık. Biz daha iyi oynadığımızı düşünüyoruz'' diyerek sözlerini noktaladı. 

Senin için hazırladığımız haberler