Galatasaray, Ianis Hagi için 7 milyon Eurol'luk teklif yaptı iddiası

30.05.2022 - 12:55 | Son Güncellenme: 30.05.2022 - 13:02

Galatasaray'ın efsane futbolcusu Gheorge Hagi'nin oğlu Ianis Hagi'ye transfer teklifinde bulunduğunu ileri sürüldü. İşte o iddia ve Rangers'ın cevabı...

Galatasaray, Ianis Hagi için 7 milyon Eurol'luk teklif yaptı iddiası

Ianis Hagi Galatasaray'ın transfer gündeminden düşmüyor. Geçen sezon da sarı kırmızılı kulübün kadrosuna katmak istediği 23 yaşındaki futbolcu için yeni bir teklif yaptığı ileri sürüldü.

Sakat da olsa transferin gözdesi

Rumen basınında yer alan habere göre; Galatasaray'ın efsane ismi Gheorge Hagi'nin oğlu Ianis Hagi, geçtiğimiz ocak ayında dizinden ameliyat olmasına ve henüz iyileşme sürecinde bulunmasına rağmen transfer teklifleri almaya devam ediyor.

Galatasaray'dan 7 milyon Euro'luk teklif

Galatasaray, Rangers'ta forma giyen Hagi için 7 milyon euro teklif etti ve Rumen oyuncunun sakatlığından dolayı bu teklifin İskoç kulübü tarafından kabul edileceğini umut etti. Ancak UEFA Avrupa Ligi'nde final oynayan Rangers, gelecek sezon kadrosunun önemli bir unsuru olacağını düşündüğü yetenekli oyuncu için gelen teklifi reddetti.

İlgini Çekebilir
G.Saray'da büyük sürpriz! Emre Akbaba'dan beklenmedik karar
Habere Git

27 maçta 4 gol, 4 asist

Ianis Hagi sakatlanmadan önce Rangers'ta 27 maça çıkmış ve 4 gol, 4 asistle oynamıştı. Rumen futbolcunun, İskoç kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler