Rus ekibinin başkanından Ebrar Karakurt itirafları: Onun sayesinde...

Aleyna Gürgen
04.07.2024 - 10:16 | Son Güncellenme: 04.07.2024 - 10:29

Filenin Sultanları'ndan Ebrar Karakurt'un Rus takımı Lokomotiv Kaliningrad'ın Başkanı Alexander Kosyrkov milli voleybolcu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Rus ekibinin başkanından Ebrar Karakurt itirafları: Onun sayesinde...

Lokomotiv Kaliningrad Başkanı Alexander Kosyrkov, Gudok için yaptığı açıklamalarda gelecek sezon da ekipte yer alacak Ebrar Karakurt ve milli pasör çaprazının Rus voleyboluna etkisi hakkında konuştu. 

"Ebrar tam bir profesyonel"

Lokomotiv Kaliningrad Başkanı Kosyrkov açıklamalarında Ebrar Karakurt gibi bir voleybol yıldızı ile çalışmanın çok kolay olduğunu söyledi ve şöyle devam etti: "Ebrar tam bir profesyonel. Her maçta sahada elinden gelenin en iyisini yapıyor. Bazen maçlardan sonra hiç enerjisi kalmıyor. Ancak böyle bir durumda bile hiçbir hayranını imza için ya da birlikte fotoğraf çektirmek için geri çevirmiyor. Ebrar pozitif bir kız. Takımı harekete geçirebilir ve herkesi havaya sokabilir."

"Ebrar'ın Lokomotiv'de Rus voleybolu için faydalı"

Alexander Kosyrkov, Rusya'ya transfer olması ile ülkede kadın voleyboluna duyulan ilgiyi canlandırdığını belirttiği Ebrar Karakurt için şu ifadeleri kullandı: "Ülkemizde birçok insan Ebrar sayesinde kadın voleyboluna ilgi duymaya başladı. Karakurt ligimize renk kattı. Sadece oyunuyla değil duygularıyla da ligimizi çok daha renkli hale getirdi. Bunlar ne kadar çok olursa voleybol seyirciler için, televizyon yayınları için o kadar çekici olur. Buna bağlı olarak voleybolun popülaritesi de artar. Sporumuz sponsorlar için çok daha ilgi çekici hale gelecektir. Onun Lokomotiv'de kalması sadece bizim için değil tüm Rus voleybolu için faydalı bir gelişme." 

İlgini Çekebilir
Magdalena Stysiak, Ebrar Karakurt'u hakeme şikayet ettiğini anlattı
Habere Git

Ebrar Karakurt için para en önemli şey değil

Açıklamalarında Ebrar Karakurt'un da gelecek sezon için Lokomotiv Kaliningrad'da kalmak istediğini vurgulayan Kosyrkov milli voleybolcu için önemli olan kriterleri şu sözlerle anlattı: "Elbette Ebrar'ın takımımız için oynamaya devam etmesini istedik. Ama o da Kaliningrad'da kalmak istiyordu. Yani isteklerimiz birbiriyle örtüştü. Ebrar kendini Lokomotiv'de rahat hissediyor, şehrimizi seviyor. Genel olarak Ebrar için finansal kısım en önemli kısım değil. Sonuçta burada örneğin Türkiye ya da İtalya'da alabileceği para için oynamıyor. Onun için önemli olan kulüpteki atmosfer ve etrafını saran insanlar."

Senin için hazırladığımız haberler