Georgy Schennikov'nun menajeri Fenerbahçe'yi açıkladı

14.06.2022 - 13:54 | Son Güncellenme: 14.06.2022 - 14:03

Transfer çalışmalarını kapsamında kadrosuna bir sol bek katmayı planlayan Fenerbahçe için Rus futbolcunun menajerinden flaş bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Georgy Schennikov'nun menajeri Fenerbahçe'yi açıkladı

Fenerbahçe, gelecek sezon güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarına son sürat devam ediyor. Sarı lacivertliler, Teknik Direktör Jorge Jesus'un imzayı atmasıyla beraber ilk 11'de görev alacak isimler için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu bağlamda Fenerbahçe, hem hücum bölgesine hem de savunmaya takviye yapmak istiyor. Sarı lacivertliler, hücum bölgesi için ilk takviyesini Lincoln ile yapmıştı. Portekizli futbolcuyla beraber savunmaya da takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe'yle ilgili sürpriz bir iddia geldi.

Fenerbahçe için Georgiy Shchennikov iddiası

CSKA Moskova'nın 31 yaşındaki sol beki Georgiy Shchennikov'un menajer Sergey Pushkin, oyuncusunun Fenerbahçe'nin radarında olduğunu iddia etti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den sağ bek atağı! Jesus teklifi bizzat yaptı
Habere Git

Menajeri Fenerbahçe'yi açıkladı

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Pushkin yaptığı açıklamada "Schalke'den bir teklif vardı. İngiliz ve İspanyol kulüplerinin de ilgisini çekiyordu. Hatta teklif de yaptılar. Onu takımından (CSKA) istediler. Türkiye'den de Georgiy Shchennikov'a birçok transfer teklifi geldi. Örneğin Fenerbahçe oyuncumu istediğini söyledi." ifadelerini kullandı.

Georgiy Shchennikov kimdir?

27 Nsain 1991'de Moskova'dan dünyaya gelen Georgiy Shchennikov, sol bek pozisyonunda forma giyiyor. Georgiy Shchennikov, bu sezon toplamda 16 maça çıkarken 1108 dakika sahada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler