Rus futbolunun yükselen değerini Rostov kaptı!

22.02.2021 - 13:16 | Son Güncellenme: 22.02.2021 - 14:05

Magazin haberleri... DN Sports kurucusu spor avukatı Darina Nikitina, FC Rostov ile anlaşmaya vardı. Güzelliğiyle dikkat çeken Nikitina kimdir, Rus kulübünde hangi görevi yapacak? Detaylar haberimizde…

Rus futbolunun yükselen değerini Rostov kaptı!

AJANSSPOR – DIŞ HABER

Rusya Futbol Ligi takımlarından FC Rostov ilginç bir transfere imza attı. Rus kulübü, genç avukat Darina Nikita’yı renklerine bağladı. 

 

Lisansı yalnızca 10 kişide var

Rusya’da sadece 10 kişinin sahip olduğu; 'futbolcuların transferleri hakkında çalışma yapabilme lisansı', bir de genç avukat Nikitina’da bulunuyor. 

21 yaşından beri Rus futbolunun içerisinde bulunan Darina, bu yıl 29 yaşına büyük bir sürprizle beraber girdi. Rostov’da boşalan Genel Direktörlük Yardımcısı görevine Rus futbolunun yükselen değeri olarak gösterilen Darina Nikitina getirildi. 

Rusya'nın devleriyle çalıştı

Dinamo Moskova, Spartak Moskova ve CSKA Moskova gibi üst düzey ekiplerle iş ortaklığı yapan Nikitina, son olarak Rostov ile anlaşmaya vardı.

Üst düzey futbolcuların danışmanı

Roman Eremenko, Luiz Adriano, Georgy Dzhikia ve Alexander Samedov dahil olmak üzere birçok futbolcunun transfer işlerini genç spor avukatı Nikitina yürütüyor. 

Bir eli de La Liga'da!

Ayrıca, La Liga ekiplerinden Levante’de forma giyen Edgar Sevikyan’da Nikitina’nın sıkı sıkıya bağlı olduğu projelerden bir diğeri. 

Akademia Loko’dan Levante’ye transfer olan 18 yaşındaki Ermenistan asıllı Rus futbolcu Sevikyan, bu yıl Levante’nin pivot takımı ile 15 maça çıkıp 2 gol kaydetti. 

Aynı zamanda öğretim görevlisi

Cort of Arbitration for Sport’un geçici denetmeni olarak görevine devam eden Nikitina, bir yandan da Moskova’da bulunan RMA İşletme Okulu’nda öğretim görevlisi olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Senin için hazırladığımız haberler