Maciej Rybus, Rus kulübüyle anlaştı, milli takımdan çıkarıldı

Orhan Gülek
20.06.2022 - 23:18 | Son Güncellenme: 20.06.2022 - 23:26

Rusya Premier Lig ekibi Spartak Moskova ile sözleşme imzalayan Polonyalı futbolcu Maciej Rybus, milli takım kadrosundan çıkarıldı. İşte tüm detaylar...

Maciej Rybus, Rus kulübüyle anlaştı, milli takımdan çıkarıldı

AJANSSPOR - HABER

Ukranya - Rusya savaşı nedeniyle Rus kulüplerine uygulanan bir yaptırım kararıda transfer edilen oyunculara geldi. Rusya Premier Lig ekibi Spartak Moskova ile sözleşme imzalayan Polonyalı futbolcu Maciej Rybus, milli takım kadrosundan çıkarıldı.

2022 FIFA Dünya Kupası kadrosuna alınmayacak

Polonya Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, A milli takım teknik direktörü Czeslaw Michniewicz, Polonya formasını 66 kez giyen Rybus’la konuşarak, mevcut kulübünden dolayı kendisini eylül ayındaki kampa çağırmayacağı ve 2022 FIFA Dünya Kupası kadrosuna almayacağı bilgisini verdi.

bedelsiz kadrosuna katmıştı

Spartak Moskova, 2017’den 2022 yazına kadar bir diğer Rus kulübü Lokomotiv Moskova’da oynayan 32 yaşındaki sol beki, bonservis bedelsiz kadrosuna katmıştı.

İlgini Çekebilir
Yusuf Rusya'da kalacak mı? Menajeri açıkladı
Habere Git

Polonya, Rusya ile sahaya çıkmayı reddetmişti

NATO üyesi Polonya’nın futbol federasyonu, Rusya’nın Ukrayna’ya saldırısı sonrası 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turnuvasında eşleştikleri Rusya Milli Takımı ile sahaya çıkmayı reddetmişti.

Polonya Milli Takımı, FIFA ve UEFA’nın Rus kulüpleri ve milli takımlarını ikinci bir duyuruya kadar organizasyonlarından men etmesinin ardından hükmen galip sayılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler