Russell Westbrook, Los Angeles Clippers Yolunda | Transfer Haberleri

Orhan Gülek
20.02.2023 - 22:18 | Son Güncellenme: 20.02.2023 - 22:24

Yıldız basketbolcu Russell Westbrook, Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Los Angeles Clippers'a transfer olmayı planlıyor. İşte detaylar

Russell Westbrook, Los Angeles Clippers Yolunda | Transfer Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Geçtiğimiz günlerde Jazz’den serbest oyuncu piyasasında takımlarla görüşmek için izin alan Russell Westbrook’un yeni adresi netleşiyor. 

Yıldız basketbolcu Russell Westbrook, Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Los Angeles Clippers'a transfer olmayı planlıyor.

Los Angeles Lakers'tan Utah Jazz'a takasın son gününde geçen 34 yaşındaki oyuncunun yolu, Los Angeles kentiyle yeniden kesişti.

Görüşme olumlu sonuçlandı

Basketbolcunun menajeri Jeff Schwartz, ABD basınına yaptığı açıklamada, Westbrook ile Jazz arasında sözleşme feshi konusunda yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını ve Westbrook'un, serbest oyuncu konumuna geldiğini söyledi.

Schwartz, daha önce 9 kez all-star seçilen oyuncunun, görüşme halinde olduğu Los Angeles Clippers'a imza atmayı planladığını da vurguladı.

Westbrook'un performansı

Bu sezon 52 maçta 15.9 sayı, 7.5 asist ve 6.2 ribaunt ortalaması yakalayan Westbrook, Los Angeles Lakers, Utah Jazz ve Minnesota Timberwolves'un dahil olduğu 3 takım ve 8 oyunculu takas sonunda bu ay Jazz'a geçmişti.

Bu sezon play-off'a kalmayı hedefleyen Los Angeles Clippers, Batı Konferansı'nda 33 galibiyetle dördüncü sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler