Rüştü Reçber'den iyi haber geldi

02.04.2020 - 13:55 | Son Güncellenme: 02.04.2020 - 13:55

Rüştü Reçber'den iyi haber geldi

Koronavirüs(Covid-19) salgını birçok insanı etkisi altına alırken, en fazla milli olan futbolcu Rüştü Reçber de testinin pozitif çıkması nedeniyle kontrol altına alınmıştı. Reçber hakkında iyi haber hastaneden yapılan açıklamayla geldi.

 

Covid-19 vakasına yakalanan isimlerden biri de Fenerbahçe'nin efsane kalecisi Rüştü Reçber olmuştu.

 

Yoğun bakımda olduğu iddialarını eşi Işıl Reçber yalanladı. Rüştü Reçber'in durumu hakkında eşi Işıl Reçber sosyak medya hesabından bilgi verdi.

Işıl Reçber, "Yoğun bakım ile ilgili haberler çok şükür ki doğru değil. Biraz daha iyiyiz. Tedavimiz stabil olarak normal odada devam etmekte. Daha iyi olacağız inşallah. ilginize alakanıza sonsuz teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Acıbadem Maslak Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Serap Gençer ve Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Gülcihan Özkan Rüştü Reçber hakkında şu bilgileri verdi: “Pazar günü Covid-19 tanısı alarak hastanemize nakledilen ve tedavisini sürdürdüğümüz Rüştü Reçber halen hastanemizde normal hasta katında yatırılarak izolasyonu ve tedavisine devam edilmektedir. Hastamızın genel durumu her geçen gün daha iyiye gitmektedir."

IŞIL REÇBER'DEN YENİ AÇIKLAMA

Öte yandan Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber, eski milli futbolcu ile ilgili yeni bir açıklama yaptı

Açıklama şöyle:

"Merak eden bizim için tedirgin olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum..Zor ve ağır günler. Tedavimiz normal odada stabil şekilde devam ediyor, daha iyi olacağız inşallah. 1 saniye dahi göremiyorum eşimi şu an ama biliyorum ki emin ellerde.. 5 gün olmuş ben günleri saatleri hatırlamıyorum hasta olanları düşünün Allah hepsine güç versin,, Bu dönemde testler PCR ve kan testi olarak yapılıyor. En sağlıklısı kan testi, orada taşıyıcı olanlar da çıkıyor. Boğaz ve burundan alınan örneklerde test yanlış sonuç verebiliyor..

Var olan tüm grip, soğuk algınlığı, zatürre bu virüsle bağlantılı. Şu an önemli olan virüs yükü ve nasıl atlatacağınız. Zatürre en sıkıntılı olanı çünkü akciğerlere inmiş oluyor artık, burada da ilk sınavınızı virüsle akciğerde veriyorsunuz. Kronik hastalıklara, yaşa gelmeden önce ilk aşama ciğerlerde. Eşim sporcu, sigara kullanmıyor ve kendisine dikkat ediyor olmasına rağmen bu kadar sarsıldı. Sigara içenler için durum çok kritik. İçmeyin, bırakın vesile olsun..Allaha emanet."

EN ÇOK MİLLİ OLAN FUTBOLCULAR

Rüştü Reçber
120

Hakan Şükür
112

Bülent Korkmaz
102

Emre Belözoğlu
101

Arda Turan
100

Tugay Kerimoğlu
94

Alpay Özalan
90

Hamit Altıntop
82

Mehmet Topal
81

Tuncay Şanlı
80

Ogün Temizkanoğlu
76

Abdullah Ercan
71

Oğuz Çetin
70

Nihat Kahveci
68

Gökhan Gönül
65

Fatih Akyel
64

Volkan Demirel
63

Kaynak: TFF Resmi İnternet Sitesi

Senin için hazırladığımız haberler