Rüştü ve Arda'dan sonra bir Türk daha! Barcelona...

19.01.2020 - 13:41 | Son Güncellenme: 19.01.2020 - 13:53

Rüştü ve Arda'dan sonra bir Türk daha! Barcelona...

Futbol kariyerine Almanya sonrası İngiltere Premier Lig'de Leicester City takımında devam eden Çağlar Söyüncü ile ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Hangi dünya devi Çağlar Söyüncü'yü transfer etmek için harekete geçti? Gelişmeler haberimizde... 

Barcelona, Arda'dan sonra başka bir Türk yıldızı istiyor

Devre arası transfer döneminde dünya ve Avrupa'da da kulüpler yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. İspanyol ekibi Barcelona'nın Arda Turan'dan sonra bir başka Türk yıldızı kadrosuna katmak istediği öne sürüldü. 

Barcelona'nın gözü Çağlar Söyüncü'de

Bleacher Report yazarı Dean Jones, 25 yaş altı futbolcuları için ekstra bütçe ayıran Barcelona'nın Çağlar transferini istediğini yazdı. 

Çağlar Söyüncü için teklif sezon sonunda

Ada ekibi Leicester City'nin şu ana kadar gelen tekliflere olumsuz yanıt vermesi üzerine Ocak'ta herhangi bir girişimde bulunmamayı planlayan Katalan ekibinin sezon sonunda resmi teklif sunacağı ifade ediliyor.

Çağlar teklifleri sezon sonunda değerlendirmeye açık

Öte yandan söz konusu haberde A Milli Takım formasıyla başarılı performans ortaya koyan Çağlar Söyüncü'nün sezon sonunda gelecek teklifleri değerlendirmeye açık olduğu ve Barcelona'nın teklifini kolay kolay reddemeyeceği kaydedildi.

Çağlar, bu sezon Leicester'da kaç maçta oynadı?

Leicester City ile sözleşmesi 2023 yılında sona erecek olan Çağlar Söyüncü, bu sezon takımında 25 maçta 2142 dakika süre aldı ve 1 gol 1 asistlik katkı yaptı. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler