Rusya Futbol Federasyonu CAS davasını geri çekti

Ali Bozkurt
05.04.2022 - 22:39 | Son Güncellenme: 05.04.2022 - 22:45

Rusya Futbol Federasyonu, FIFA'nın 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turnuvasından ihraç kararına karşı CAS gideceğini açıklamıştı. Dava geri çekildi. İşte detaylar...

Rusya Futbol Federasyonu CAS davasını geri çekti

AJANSSPOR HABER

Rusya Futbol Federasyonu, FIFA'nın 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turnuvasından ihraç kararına karşı Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) yaptığı itirazı geri çekti. İşte detaylar...

İptal başvurusu yapıldı

Rusya Futbol Federasyonu, UEFA'nın Rus kulüpleri ve Rusya Milli takımlarını ikinci bir duyuruya kadar organizasyonlarından men etme kararına karşı mücadele edeceklerini açıkladı. Rusya'nın buz pateni, biatlon, cimnastik, kürek ve ragbi branşlarının bağlı olduğu uluslararası federasyonlarca getirilen yasakların iptali için başvuruda bulunduğu da belirtildi.

"FIFA ve UEFA, tüm Rus ekiplerini askıya aldı"


"FIFA Konseyi Kararları ve UEFA İcra Komitesi tarafından kabul edilen ilk kararlar sonrasında FIFA ve UEFA, tüm Rus ekiplerini, Milli takımlarını ve kulüp takımlarını hem FIFA hem de UEFA yarışmalarından ikinci bir emre kadar askıya aldı. Bu kararlar bugün her iki kurumun en yüksek karar alma organları olan FIFA Konseyi Bürosu ve UEFA İcra Komitesi tarafından kabul edildi."

İlgini Çekebilir
Rusya Futbol Federasyonu: Rusya'nın hakları ihlal ediliyor!
Habere Git

CAS tarafından reddedildi

Rusya, FIFA'nın uyguladığı yaptırımlar için gittiği CAS'tan eli boş döndü. Böylece Rusya, ikinci kez CAS tarafından reddedildi .
 

Senin için hazırladığımız haberler