Rusya'da Ebrar Karakurt'u çıldırtan olay! "Gördüğüm en büyük saygısızlık"

27.10.2024 - 12:29 | Son Güncellenme: 27.10.2024 - 13:02

Kariyerine Rusya'da devam eden milli voleybolcu Ebrar Karakurt, takımı Kaliningrad'ın Dinamo Metar'ı 3-2 yendiği maçta şok bir olay ile karşılaştı. İşte detaylar...

Rusya'da Ebrar Karakurt'u çıldırtan olay! "Gördüğüm en büyük saygısızlık"

AJANSSPOR - HABER

Rusya Kadınlar Voleybol Ligi'nin 7. haftasında milli yıldızımız Ebrar Karakurt'ın formasını giydiği Kaliningrad deplasmandra Dinamo Metar'a konuk oldu.

Karşılaşmada 25 sayı ve 5 blokluk performansıyla galibiyette önemli rol oynayan 24 yaşındaki milli voleybolcu Ebrar Karakurt hiç beklemediği olay yaşadı.

Rakip takım hocası Ebrar'ın sevincine sinirlendi

Karşılaşmada Dinamo Metar Başantrenörü Alexey Deshin, Ebrar Karakurt’un aldığı bir sayı sonrası yaptığı sevince sinirlenerek hakeme şikayet etti. Başhakem Ebrar'ı uyararak sarı kart verdi

Metar başantrenörü, Ebrar'ın hücum etitği yere su attı

Öfkesi dinmeyen Metar Başantrenörü Deshin, Ebrar'ın hücum ettiği yere su attı. Mücadelenin hakemi, rakip antrenörü bu davranışı nedeniyle oyundan attı.

Mücadelenin ardından olaya tepki gösteren Ebrar Karakurt sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sahada gördüğüm en büyük saygısızlık. Bunu asla kabul etmiyorum... Voleybol sporuna yakışmayan bu hareketten dolayı karşı takım hocasını kınıyorum. Söylenecek çok şey yok.” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler