Yusuf Yazıcı'nın son haftalardaki performansı eleştiri konusu oldu

01.05.2022 - 09:42 | Son Güncellenme: 01.05.2022 - 14:17

CSKA Moskova formasıyla yaptığı müthiş başlangıçla dikkatleri üzerine çeken milli futbolcu, son haftalardaki düşüşü nedeniyle Rus basını tarafından eleştirildi.

Yusuf Yazıcı'nın son haftalardaki performansı eleştiri konusu oldu

CSKA forması altında attığı goller ve yaptığı asistlerle Rus basınında manşetleri süsleyen milli yıldız Yusuf Yazıcı bu sefer formsuzluğu ile gündemde.

Akşam'da yer alan habere göre; Rusya kariyerine rüya gibi bir başlangıç yapan 25 yaşındaki oyuncu son haftalardaki kötü performansı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Rus basını Yusuf Yazıcı'daki düşüşü flaş bir sebebe bağladı.

Yusuf'un düşüşünü oruç tutmasına bağladılar

Rus basını, 25 yaşındaki oyuncudaki formsuzluğun sebebi olarak milli yıldızın oruç tutmasını göstererek, "Türk ve Müslüman Yusuf Yazıcı'nın menajeri her ne kadar oruç tutması performansını düşürmüyor dese de, Yazıcı'nın istatistikleri aksini söylüyor. CSKA'nın ilk maçlarında Türk yıldız her hafta sonu gol atıyorsa, şimdi sahaya o kadar da tehditkar bir gözle bakmıyor." ifadelerine yer verildi.

İlgini Çekebilir
Yusuf Yazıcı'dan bir ilk!
Habere Git

Yusuf Yazıcı'nın CSKA Moskova karnesi

CSKA Moskova forması ile 10 maça çıkan 25 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu 8 gol 2 asistlik performans ortaya koydu. Son 2 maçını boş geçen Yusuf Yazıcı takımının düşüşüne de engel olamadı.

Senin için hazırladığımız haberler