RvP yüzde 100 hazır!

13.12.2015 - 09:54 | Son Güncellenme: 13.12.2015 - 09:54

Hollandalı yıldız, G.Antep ve Celtic maçlarını 'pas' geçti, Başakşehir'e karşı sapasağlam dönüyor. İlk 11 çıkacak..

Kanarya'da sakatlığı nedeni ile kendini 'özlettiren 'Robin van Persie, Başakşehir maçıyla birlikte sahalara dönüyor. Hollandalı yıldız ayağındaki ağrılar nedeniyle Gaziantep ve Celtic karşılaşmaları kadrosunda yer almamıştı. 6 antrenman kaçıran 32 yaşındaki forvet önceki gün idmanın tamamında takımla çalışmıştı. Dünkü antrenmanda da bir hayli hırslı gözüktü. Robin van Persie'nin Başakşehir mücadelesinde ilk 11'de olacağı öğrenildi. 

Formasına kavuşuyor 
Teknik direktör Vitor Pereira, Fernandao'nun yerine Hollandalı futbolcusunu sahaya süreceği kaydedildi. Van Persie son olarak Fenerbahçe'nin 3-1 kazandığı Mersin maçında ağları sarsmıştı.

KJAER 11'E DÖNÜYOR
F.Bahçe'de cezası nedeniyle Celtic maçında forma giymeyen Simon Kjaer, Başakşehir'e karşı sahada olacak. Danimarkalı stoper yine Bruno Alves'in partneri olarak sahada yer alacak. Kjaer son 1 ayda Kanarya'nın en iyilerinden biri olarak göze çarpıyor.

Son idmana neşe hakimdi
F.Bahçe dün akşam yaptığı son antrenmanla Başakşehir maçının hazırlıklarını tamamladı. Sarı-lacivertlilerin çalışması bir hayli keyifli geçti. Oyuncular sık sık birbirleriyle şakalaştı. Pereira bol bol şut attırd

Senin için hazırladığımız haberler