Ryan Babel, Ajax'a önerdiği Beşiktaş yıldızını açıkladı

27.09.2024 - 12:31 | Son Güncellenme: 27.09.2024 - 12:36

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, deplasmanda Ajax'a konuk oldu. Siyah-Beyazlı takımın Hollandalı eski futbolcusu Ryan Babel, Ajax'a önerdiği yıldızı açıkladı.

Ryan Babel, Ajax'a önerdiği Beşiktaş yıldızını açıkladı

AJANSSPOR - HABER

UEFA Avrupa Ligi'nde lig aşamasındaki ilk maçına çıkan Beşiktaş, deplasmanda Ajax'a konuk oldu. Temsilcimiz, Hollanda ekibine 4-0'lık skorla mağlup oldu.

Ryan Babel'den Ajax'a öneri

Beşiktaş'ın Ajax'a mağlup olduğu Avrupa maçı öncesinde yorumlarda bulunan eski Beşiktaş futbolcusu Ryan Babel, bir diğer eski kulübü Ajax'a önerdiği Beşiktaşlı yıldızı açıkladı.

İki sezon önce...

Son olarak geçtiğimiz sezonun başında Eyüpspor'da forma giyen ve o tarihten bu yana kulüpsüz olan Ryan Babel, iki sezon önce Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Gedson Fernandes'i Ajax'a önerdiğini açıkladı.

"Ajax'a tavsiye ettim"

Ryan Babel'in açıklamaları şu şekilde: "Ön tarafta aksiyon yaratabilen ve oyun derinliği olan çok sayıda yaratıcı oyuncuya sahipler. Ayrıca çok istikrarlı bir orta sahaya yapısı var. Orta sahada özel bir oyuncu olan kişi iyi ilişkilerimin olduğu Gedson Fernandes. Onu yaklaşık iki yıl önce Ajax'a tavsiye ettim çünkü oraya çok iyi uyum sağlayacağını düşündüm."

Beşiktaş performansı

2017-2019 yılları arasında Beşiktaş'ın formasını giyen Ryan Babel, Siyah-Beyazlılarla 89 maça çıktı. Hollandalı kanat oyuncusu bu karşılaşmalarda 29 gol ve 12 asiste imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler