Ryan Babel, gönlünü Türk oyuncuya kaptırdı, İstanbul'da kaldı

14.08.2024 - 12:09 | Son Güncellenme: 14.08.2024 - 20:52

Kariyerini Eyüpspor’da noktalayan Hollandalı eski futbolcu Ryan Babel'in Türk oyuncu Sultan Sarohan ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Ryan Babel, gönlünü Türk oyuncuya kaptırdı, İstanbul'da kaldı

Ünlü Hollandalı futbolcu Ryan Babel, Beşiktaş ve Galatasaray’da forma giydikten sonra kariyerinin son durağı olarak Eyüpspor’a transfer olmuş ve burada futbolculuk kariyerine nokta koymuştu.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Ajax, Fulham, Liverpool gibi dünya devlerinde top koşturan Babel’in Türkiye’den ayrıldığı düşünülüyordu. Ancak futbol sahalarına veda eden yıldız, meğer aşkı uğruna İstanbul’da kalmayı tercih etmiş!

37 yaşındaki tecrübeli futbolcu, kalbini genç oyuncu Sultan Sarohan’a kaptırınca Türkiye’den ayrılma planlarını rafa kaldırmış. 29 yaşında olan Sarohan, oyunculuk kariyerine yeni başlamış bir isim.

Fakat Babel ile olan ilişkisi, onun hem kariyerinde hem de özel hayatında farklı bir sayfa açmasına neden olmuş belli ki... Şimdilik çift, ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyormuş...

Sultan Sarohan kimdir?

1995 doğumlu Sultan Sarohan, Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Rekreasyon Bölümü'nü bitirdi. Sahne Sanatları Müzikal Tiyatro Akademi, Zerrin Tekindor ile Teknik Oyunculuk ve Hilal Saral Workshop gibi eğitimler aldı.

Kuş Uçuşu, Türk Kahvesi, Sokağın Çocukları, Sıfır Bir, Sebra Malan, Bana Sevmeyi Anlat ve Karaağaç Destanı adlı televizyon dizilerinin yanı sıra İtiraf, Evli Mutlu Çocuklu ve Bayramlık adlı sinema filmlerinde rol aldı.

Senin için hazırladığımız haberler