Ryan Babel: "Kariyerimde pişman olduğum tek hareket..."

01.01.2021 - 16:58 | Son Güncellenme: 01.01.2021 - 17:10

Galatasaray'da forma giyen Hollandalı oyuncu Ryan Babel, Türkiye'de Galatasaray ve Fenerbahçe'nin, tıpki Ajax ve PSV gibi her zaman şampiyonluk için mücadele ettiğini söyledi. Beşiktaş'ı ise Feyenoord ile karşılaştırdı. Detaylar haberimizde...

Ryan Babel: "Kariyerimde pişman olduğum tek hareket..."

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel, yurtdışı transfer maceralarını ProShotsMagazine anlattı.

"Dirk Kuyt oradaydı ve bana çok yardımcı oldu"

İlk olarak Liverpool transfer sürecine değinen Babel, "Menajerim Winny Haatrecht Liverpool'dan bir ilgi olduğunu ve karşılığını ödemeye hazır olduklarını söyledi. Teklifi düşünmek için bir hafta izin istedim ve bu süreyi aldım. O dönem sadece yirmi yaşındaydım. Dirk Kuyt oradaydı ve bana çok yardımcı oldu. Liverpool'da 4 yıl kaldım, Rafael Benitez ve Kenny Dalglish ile çalıştım. Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde harika maçlar oynadım. Anfield'da ezeli rakibimiz Manchester United'a karşı galibiyet golünü attım, bu çok güzeldi. Ve Real Madrid'i 4-0 yendiğimiz maçta da" dedi.

"Kariyerimde pişman olduğum tek hareket buydu"

Hoffenheim'a geçiş sürecine de değinen Hollandalı yıldız, "Kariyerimde pişman olduğum tek hareket buydu. Bunu Hollanda milli takımında oynamak için yapmıştım" şeklinde konuştu.

"Kasımpaşa bana çok iyi sözleşme teklifi etti"

Kasımpaşa'ya transfer sürecini anlatan Babel, "Kasımpaşa'ya transfer olduğumda teknik direktör Şota'ydı. Bana o dönem çok iyi bir sözleşme teklifi ettiler. Güzel bir meydan okumaydı çünkü bana öneml bir rol görevi vermiştiler. İstanbul harika bir şehir, burada her şey var. 

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş açıklaması..

Türkiye'de Fenerbahçe ve Galatasaray şampiyonluk için mücadele eden iki büyük takım; Ajax, PSV gibiler. Beşiktaş ise daha çok Feyenoord gibi. Türk taraftarlar stadyumlarda çok çılgınlar, gerçekten tüylerim diken diken oluyor. Çok duygusallar ama yine de saygılılar" diyerek sözlerini tamamladı. 

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler