Ryan Donk sert çıktı: Ahlaka aykırı

15.04.2021 - 21:25 | Son Güncellenme: 15.04.2021 - 21:41

Galatasaraylı futbolcu Ryan Donk, Mustafa Cengiz'in kendisi ile ilgili söylediği iddia edilen sözlere sert tepki gösterdi. Donk çıkan haberler için 'Hayal ürünü' ifadesini kullandı.

Ryan Donk sert çıktı: Ahlaka aykırı

AJANSSPOR - HABER

Galatasaraylı futbolcu Ryan Donk, sosyal medya paylaşımı ile kendisi hakkında çıkan haberleri yalanladı ve hukuki yollara başvuracağını açıkladı.

Mustafa Cengiz'in Donk ile ilgili ne söylediği iddia edildi?

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in, "Donk’un seks partilerinden bıktık. Futbolcular doğru dürüst antrenman yapmıyor. Akşam parti, sabah idman... Performanslarını başka yere harcıyorlar. İşin eğlencesindeler" dediği ifade edilmiş ve bu yönde haberler yapılmıştı.

 

"Donk'un seks partilerinden bıktık"
 

 

 

Ryan Donk sert çıktı: Ahlaka aykırı!

Yapılan haberi manipülatif olarak değerlendiren Ryan Donk, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda söz konusu haber hakkında hukuki yollara başvuracağını da vurguladı:  

''Mustafa Cengiz'i, gerçekçiliği olmayan ve her cümlesi iftira dolu bu ifadeleri manşete taşıyarak kamuoyu önünde itibarsızlaştırmak ahlaka aykırıdır. Bu tür manipülatif haberlere güvenmeyin. Bu haberi yapanlarla ilgili yasal işlem başlatılacak." 

 

 

Galatasaray'dan da yalanlama geldi

Galatasaray'dan da Mustafa Cengiz'in Ryan Donk hakkında söylediği iddia edilen sözlere yalanlama geldi.

 

Sarı-kırmızılı kulüp, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada "Milliyet Gazetesi’nde bugün yayınlanan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’in 20 Genel Kurul üyesinin olduğu ortamda söylediği iddia edilen sözler tamamen hayal ürünüdür'' ifadelerini kullandı.

 

Cengiz'in Donk sözleri için yalanlama
 
 

Senin için hazırladığımız haberler