Ryan Donk'un alacağı ücret belli oldu

22.06.2018 - 09:28 | Son Güncellenme: 22.06.2018 - 12:32

Galatasaray, geçen sezon Fatih Terim'in gelmesiyle birlikte yükselişe geçen Ryan Donk ile yeniden anlaştı. Futbolcunun alacağı ücret de ortaya çıktı.

Ryan Donk'un alacağı ücret belli oldu

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in kadroda tutulmasını isteği Ryan Donk ile yeniden anlaşma sağladı. Geçen sezonun ikinci yarısında kendisine verilen şansı iyi kullarak göze giren Hollandalı futbolcu ile 1+1 senelik anlaşma yapıldığı ifade edildi.

Ryan Donk ile anlaşma tamam

Milliyet'in haberine göre; Sarı-kırmızılılar tecrübeli futbolcuya daha önce olduğu gibi yine 1.5 milyon euro verecek. Ryan Donk 25 resmi maçta forma giyerse opsiyon maddesi yürürlüğe girecek ve 1 sene daha Galatasaray'da kalacak.

Şampiyonlukta kahramanlardan biri oldu

Kasımpaşa'dan 2.5 sene önce 2.5 milyon euro karşılığında transfer edilenama Fatih Terim gelene kadar kendini kabul ettiremeyen Donk, 21. şampiyonluğun gizli kahramanları arasında yer almıştı.

Sözleşmenin detayları belli oldu

Ligin ikinci yarısında önemli işler çıkaran Donk'un kalması yönünde karar veren Terim, sözleşmenin detaylarında da etkili oldu.

Anlaşma 1+1 yıllık

Donk ve menajerinin 2+1 senelik mukavele isteğine olumlu yanıt vermeyen tecrübeli teknik adam, 1+1 sene olacak şekilde anlaşmanın yapılmasını daha doğru buldu.

Donk anlaşmayı kabul etti

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in gelmesiyle performansını yükselten Donk da hocasının isteğini yerine getirerek şartları kabul etti.

Senin için hazırladığımız haberler