Ryan Kent için resmi transfer açıklaması yapıldı

19.10.2024 - 16:24 | Son Güncellenme: 19.10.2024 - 16:31

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ile yollarını ayıran İskoç futbolcu Ryan Kent için resmi transfer açıklaması yapıldı. İşte tüm detaylar...

Ryan Kent için resmi transfer açıklaması yapıldı

AJANSSPOR - HABER

İskoç futbolcu Ryan Kent, 2023-24 sezonu başında Rangers'tan ayrıldı ve bedelsiz olarak Fenerbahçe'nin yolunu tuttu.

Kartal'dan şans bulamadı

Kent ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Fenerbahçe'de dönemin teknik direktörü İsmail Kartal, İskoç kanat oyuncusuna kısıtlı süreler verdi.

Sezonu 736 dakikayla tamamladı

Geçtiğimiz sezon Sarı-Lacivertli formayı 18 kez sırtına geçiren Ryan Kent, toplamda 736 dakika sahada kaldı. Kent bu maçlarda 1 gol ve 2 asiste imza attı.

Sözleşmesi feshedildi

Yeni sezon öncesi Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen oyuncu gelen tekliflerde anlaşma sağlayamadı. Fenerbahçe'den geçtiğimiz gün yapılan açıklamada Ryan Kent ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığı duyuruldu.

Resmi transfer açıklaması yapıldı

Ryan Kent, Fenerbahçe'den ayrılmasının ardından eski kulübü Rangers ile anıldı. İskoç ekibinin teknik direktörü Philippe Clement, iddialar hakkında açıklama yaptı.

"Onu Club Brugge'e getirmek istemiştim"

Clement, "Bu konuda söylentilerle ilgili konuşmaktan kaçındım. Çünkü konuştuğunuzda bunu asla durduramazsınız ve tüm basın toplantılarında bununla meşgul olursunuz. Bu yüzden söylentilere girmeyeceğim. Elbette onu uzun zamandır tanıyorum. Rangers'a Transfer olduğu dönemde onu Club Brugge'e getirmek istemiştim ama Rangers'ı seçti. Rangers'la iyi bir anlaşma yapmıştı" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler