Fenerbahçe Haberleri | İsmail Kartal'dan Ryan Kent ve Batshuayi Kararı

19.09.2023 - 20:06 | Son Güncellenme: 19.09.2023 - 20:30

Fenerbahçe’de forma savaşı kızışıyor. Sarı-Lacivertliler'de teknik direktör İsmail Kartal, Nordsjaelland maçında 11'de rotasyon yapmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe Haberleri | İsmail Kartal'dan Ryan Kent ve Batshuayi Kararı

Arda BİRBEN - AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig ve Avrupa'da yoluna devam eden Fenerbahçe'de, teknik direktör İsmail Kartal bir yandan da oyuncularının hepsinden yararlanmak istiyor. 

Nordsjaelland maçında Kent ile Batshuayi kararı

Sezon başında geniş bir kadro kuran Sarı Lacivertliler'de teknik patron Kartal, geride kalan maçlarda 11 şansı bulamayan oyunculardan Ryan Kent ile Michy Batshuayi'yi Nordsjaelland maçına 11'de çıkarmanın planlarını yapıyor. 

Ryan Kent göze girdi

Fenerbahçe'nin 3-2 kazandığı Antalyaspor maçına 87. dakikada oyuna giren ve kısa süredeki performansıyla dikkat çeken Ryan Kent, hafta içi taktik idmanda 11'de denendi. Oyuncunun, Perşembe günü Nordsjaelland ile oynanacak UEFA Konferans Ligi maçında 11'de oynaması bekleniyor. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe 4'te 4 yaptı, zirveyi bırakmadı! İşte puan durumu...
Habere Git

Batshuayi 11'e dönüyor

Fenerbahçe'de transferin son gününde İngiltere'ye transferi direkten dönen Michy Batshuayi de taktik idmanda 11'de yer aldı.  Belçikalı oyuncunun da Nordsjaelland maçında 11'de olması bekleniyor. 

Fenerbahçe-Nordsjaelland maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe'nin, Danimarka ekibi Nordsjaelland'ı konuk edeceği UEFA Konferans Ligi H Grubu maçı 21 Eylül'de oynanacak. 19.45'te başlayacak karşılaşma Exxen'den canlı yayımlanacak.

Kent ve Batshuayi'nin performansı

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla toplam 5 maça çıkan İngiliz sol kanat Kent, 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Belçikalı golcü Michy Batshuayi ise 6 maçta boy gösterdi ve 2 gol, 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler