S Sport spikeri Serhan Acar efsane yarışı Radyospor'a anlattı

30.07.2019 - 17:06 | Son Güncellenme: 30.07.2019 - 19:18

S Sport spikeri Serhan Acar efsane yarışı Radyospor'a anlattı

S Sport'tan yayınlanan efsane Almanya Grand Prix'sini anlatan Formula 1 sunucusu Serhan Acar, Radyospor'a konuştu. S Sport'ta yayınlanan Formula 1, Türkiye Twitter'da ilk kez 1. sırada yer aldı. Yarışma bitimiyle 200 bin tweet atıldığı belirtildi. Yarış başlangıcı, sırası ve sonrasında neler oldu? Halen bu yarış konuşuluyor. S Sport'ta yarışı anlatan spiker Serhan Acar o müthiş anları Radyospor'a anlattı.

 

S Sport'tan yayınlanan efsane Almanya Grand Prix'sini anlatan Formula 1 sunucusu Serhan Acar, Radyospor'da yayınlanan 'Hat-trick' programında Ali Erim ve Mert Elam'a konuk oldu.  Serhan Acar, efsane yarış hakkında açıklamalarda bulundu.

200 binin üzerinde tweet atıldı

TT listesine ilk 10'a, ilk 5'e çok girdi ama ilk kez ilk sırada yer aldı. Ve neredeyse 1 saatten fazla zirvede kaldı. Toplamda 200 binin üzerine tweet atıldı. Dolayısıyla ses getiren bir yarış oldu. O yankılanmayı da hak edecek kadar da keyifli ve Holywood işi gibi bir yarış oldu diyebilirim.

Şaka yapmıyorsun, sarhoş değilsin, 1950'den kalmış Pit stoplar...

2-3 yılda bir, bazen 4-5 yılda bir böyle bir yarış oluyor. Şimdi o tabii meslektaşız siz de dolayısıyla ne hissettiğimizi anlıyorsunuz. Kendini o işe verip bir de o işin heyecanlı bir müsabaka karşına çıktığında o zaten spikerin kendisinde yaşaması gereken bir heyecan. O anları anlatırken birkaç defa sandalyeden zıpladığım oldu gördüklerimin ardından. Onu izleyiciye verebilmek ve bu kadar güzel tepki almak da beni mutlu ediyor tabii. Ben de Formula 1 tutkunu bir adamım.  Seyirciler izlerken nasıl hissediyorsa ben de öyle hissediyorum. Onu da yansıtabildiysek tabii ki çok daha keyifli oluyor.

"Seyircileri başka bir dünyaya götürmek"

İlk yıllarımda o kadar çok (çömezliğe verin), espri de yapmıyordum. Daha çok bilgi verdik, anlattık falan. Sonuçta yıllar içerisinde böyle şeyleri de keşfettik. İnsanlar aynı zamanda eğlenmek içinde ekran başına geçiyor. İşin boyutu birazda eğlence. Dolayısıyla yerine geldiği zaman komik şeylerde çıkıyor ağızdan. Doğru yerde yapınca insanlar genelde insanlar onu çok iyi aldığını görüyorum 4-5 yıldır.  Neticede işimiz insanlara heyecan vermek, keyif vermek, eğlendirmek ve evlerinden başka bir dünyaya götürmek.

"Sağolsunlar sosyal medyada beni çok onore ediyorlar"

Bende çok mutlu oldum. Sağolsunlar sosyal medyada beni çok onore ediyorlar. Ben de akşam eve gittiğimde iyi ki bugün bu işi yapıyorum. Bu keyfi yaşadığım ve yaşattığım için. Öyle bir maç olur 4-3 biter ağzının suları akar daha seyrederken ve onu anlatanın zevki çok başkadır. Benim içinde çok keyifli bir yarış oldu.

"Bu hafta en sıkıcı yer olan Macaristan var"

Avusturya, İngiltere ve Almanya çok rutin başladı. Devamlı Mercedes galibiyetleri. Son 3 yarış toplamında daha keyifli ve heyecanlı oldu. Futbolda da öyle değil mi? Bir sezonda 3 tane maç kalıyor aklında, her takım  34 maç yapıyor ama onun gibi. Bunların bizim 3 tane üst üste gelmesi çok ağırlıklı oldu. Bu hafta Macaristan var en sıkıcı yerlerden birisi oluyor. Ben şikayet etmeyeceğim. Bu hafta böyle.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler