Sa Pinto: Ligin en iyi takımı Beşiktaş

04.03.2021 - 14:33 | Son Güncellenme: 04.03.2021 - 14:38

Son dakika haberleri… Süper Lig’in 29. Haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak Gaziantep FK’nın teknik direktörü Ricardo Sa Pinto’dan çarpıcı açıklamalar geldi. Detaylar haberimizde…

Sa Pinto: Ligin en iyi takımı Beşiktaş

AJANSSPOR-HABER

Gaziantep FK Teknik Direktörü Ricardo Sa Pinto, Beşiktaş’ı Türkiye'nin en iyi takımı olarak gördüğünü söyledi. Süper Lig'in 29. haftasında 6 Mart Cumartesi günü siyah beyazlılarla oynayacakları maçı değerlendiren Portekizli teknik adam, Beşiktaş’ı övdü.   

"Gençlerbirliği maçından ders alacağız"

Gençlerbirliği karşısında kendileri adına çok önemli bir galibiyet aldıklarını dile getiren Sa Pinto "Sahada 10 kişi kalmamıza rağmen iyi mücadele ettik. Sahadaki duruşumuz beni çok memnun etti. Umarım bu maçtan bir ders alırız ve pozitif oyunu karşılaşmanın geneline yayarız. İlk yarıdaki kötü başlangıcı hata olarak görüp, bundan ders çıkaracağız. Öğrendiklerimizle Beşiktaş maçında da iyi sonuç elde edebiliriz. Bunu istiyoruz. Bana göre şu an Türkiye'nin en iyi takımı Beşiktaş" diye konuştu.

Portekizli teknik adam, ligin ilk yarısında Gaziantep'in üst sıralardaki takımları yendiğinin hatırlatılması üzerine ise şunları söyledi: "Oraya puanlar almak için gideceğiz. Şimdi şartlar daha farklı aslında. Üst üste maçlar oynanıyor. Her şeye rağmen puan veya puanlar almak istiyoruz. 

"İlk yarıdaki Beşiktaş yok"

Beşiktaş da ilk yarıdaki Beşiktaş değil. Daha güçlü ve daha fazla seçeneği olan bir takım. Rakibimiz maça iyi başlamak isteyecektir. Bizim de mütevazı şekilde oynamamız gerekiyor. Kazanmaya çalışacağız. Büyük takımlar da hatalar yapabiliyor. Biz de Beşiktaş'ın hatasını değerlendirip, kazanmak istiyoruz. Bunu yaparken hem hırslı hem de istekli olmamız lazım. Aslında ben bu tarz maçları daha çok seviyorum. Çünkü oyuncuları motive etmek daha kolay oluyor."

Gaziantep'e Muhammed Demir müjdesi

Öte yandn Gaziantep FK’nın antrenmanına yeni tip koronavirüs (Kovid-19) karantinası sona eren golcü oyuncu Muhammed Demir de katılarak takımla beraber çalışmalara başladı. Sakatlığı nedeniyle uzun süre takımdan uzak kalan Kana Bıyık ise idmanda özel programı dahilinde hazırlıklara eşlik etti.

Senin için hazırladığımız haberler