Filip Damjanovic Konyaspor için bugün Türkiye'ye geliyor! 2,5 yıllık sözleşme...

Özgür Koç
23.01.2024 - 11:50 | Son Güncellenme: 23.01.2024 - 20:17

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Tümosan Konyaspor, Sırp oyuncu Filip Damjanovic’i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde...

Filip Damjanovic Konyaspor için bugün Türkiye'ye geliyor! 2,5 yıllık sözleşme...

AJANSSPOR - HABER

Takımı Fahrudin Omerovic'e emanet ettikten sonra transfer çalışmalarını hız veren Konyaspor, Sırp ekibi Vozdovac forması giyen 25 yaşındaki stoper Filip Damjanovic'i kadrosuna katıyor.

Saat 15.00'te Konya'ya gelecek

BBN Haber'de yer alan habere göre; Yeşil beyazlıların anlaşmaya vardığı Sırp savunmacıyı bugün saat 15.00'te Konya'ya gelecek. 1.88 boyundaki sol ayaklı stoper sağlık kontrolünden geçecek.

2,5 yıllık sözleşme imzalayacak

Filip Damjanovic, sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini Konyaspor'a bağlayan 2,5 yıllık sözleşmeye imza atacak. Yeşil- beyazlıların 25 yaşındaki oyuncu için kulübüne düşük miktarda bir bonservis bedeli ödediği öğrenildi.

16 maçta forma giydi

Kariyerinde Belgrad ve Vozdovac'ta forma giyen Damjanovic bu sezon 16 maçta forma giydi. Sırbistan Milli Takımı'nda da bir maça çıkan Sırp savunmacının güncel piyasa değeri 1,5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Konyaspor, Flip Damjanovic ile görüşmelere başladı

Konyaspor, FK Vozdovac takımı ile defans oyuncusu Flip Damjanovic’in transferi için resmi görüşmelere başladı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Konyaspor’umuz, defans oyuncu Flip Damjanovic için kulübü FK Vozdovac ile görüşmelere başlamıştır. Sırp futbolcu sağlık kontrolleri ve ileri görüşmeler için Konya’ya gelmiştir” denildi.

Senin için hazırladığımız haberler